Puljula nappasi kaksi EM-mitalia

Ylöjärven Taekwon-Do Centerin Pauli Puljula voitti viikonloppuna pronssia ja hopeaa Taekwon-don ITF-liiton Euroopan mestaruuskilpailuissa Ruotsin Skövdessä.
Pauli Puljula pääsi palkintokorokkeelle.

Yli 85-kiloisten miesten otteluun osallistunut Puljula nujersi ensimmäisellä kierroksella vahvan ukrainalaisen Artem Vasylenkon.
Seuraavalla kierroksella ylöjärveläinen sai vastaansa skotti Alan McLeishin, joka ei voinut paremmalleen mitään.
Välierissä Puljula joutui kuitenkin taipumaan puolalaiselle Mateuz Kaminskille, joka eteni turnauksessa aina Euroopan mestariksi saakka.
Niinpä uransa neljänsiin EM-kilpailuihin osallistunut Puljula jakoi pronssin romanialaisen Mihai Madaianin kanssa.
Puljulan toinen mitali tuli voimamurskauksen joukkuekilpailussa, jossa Puljula oli iso osa Suomen joukkuetta.
Suomi sai kilpailussa yhteispisteet 31, kun voittajaksi selviytynyt Puola kokosi 33 pistettä. Pronssia kahdentoista joukkueen kovassa taistelussa otti Saksa 27 pisteellä.
Kaksi muuta ylöjärveläisedustajaa Joel Into ja Ronnie Pääsky osallistuivat 14–17-vuotiaiden liikesarjakilpailuun.
EM-debytantti Innon tie katkesi ikävästi jo ensimmäisellä kierroksella tappioon saksalaiselle Niklas Segerathille. Into selvisi lopulta sijoille 17–22.
Toisiin EM-kisoihinsa osallistunut Pääsky puolestaan voitti ensimmäisellä kierroksella Ukrainan Glib Trasanovin.
Toisella kierroksella ylöjärveläisen tie nousi pystyyn tappiolla puolalaiselle Grzegorz Kraszewskille. Pääsky päätyi lopulta sijoille 9–16.