Puolueet

Puolueet esittelevät itsensä tällä sivulla. Klikkaa puoluetta, ja lue lisää.
Tekstit ja kuvat ovat puolueiden itsensä toimittamat.

 

KESKUSTA

Keskusta on avoin, uudistava ja ihmisten tulevaisuuden uskoa vahvistava puolue. Olemme maltillinen, mutta voimakas ihmisiä aatteellisesti yhdistävä kansanliike.
Lue lisää >>

 

KOKOOMUS

Kokoomus on vahva arvopuolue, joka haluaa kehittää Suomea vastuullisesti. Uskomme yksilöön, vastuuseen ja vapauteen.
Lue lisää >>

 

KRISTILLISDEMOKRAATIT

Tahdomme luoda perheystävällisen yhteiskunnan. Suuntaamme palveluja perheiden tarpeisiin ja tukeen erityisesti kasvatustyössä. Keskeiset palvelut on järjestettävä lähipalveluina.
Lue lisää >>

 

PERUSSUOMALAISET

Perussuomalaisten toiminnan perustana ovat rehellisyys, oikeudenmukaisuus, inhimillisyys, tasa-arvo, työn ja yrittämisen kunnioittaminen sekä henkinen kasvu.
Lue lisää >>

 

PIRAATTIPUOLUE

Piraattipuolue on suomalainen puolue, joka suhtautuu kriittisesti immateriaalioikeuksiin sekä kansalaisoikeuksien ja yksilönvapauksien rajoittamiseen.
Lue lisää >>

 

SDP

SDP:n ihanteena on yhteiskunta, jossa vapaus voittaa alistamisen, humaanisuus suvaitsemattomuuden ja oikeudenmukaisuus itsekkyyden.
Lue lisää >>

 

VASEMMISTOLIITTO

Vasemmistoliitto on yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden ja kestävän kehityksen puolesta toimiva puolue. Paikallisella tasolla Ylöjärven vasemmisto toimii näiden arvojen puolesta.
Lue lisää >>

 

VIHREÄT

Kaikki Vihreiden toiminta perustuu yhteisiin vihreisiin arvoihin, joita ovat vapaus, vastuu ja välittäminen. Vihreiden teemat ovat monialaisia ja ajankohtaisia.
Lue lisää >>