Paikkansa eduskunnassa uusiva Sami Savio: Perussuomalaisilla on halua päästä vaikuttamaan

Ylöjärvi on saamassa jälleen yhden kansanedustajan, kun perussuomalaisten Sami Savio on uusimassa paikkansa eduskunnassa. Savio oli sunnuntai-iltana tyytyväinen sekä omaan että puolueensa tulokseen.

– Täytyy sanoa kiitokset. Toki vähän aikaa pitää varmaan vielä jännittää, vaikka tällä hetkellä näyttää suhteellisen hyvältä. Katsotaan saadaanko Pirkanmaalta vielä viidettä paikkaa perussuomalaisille, mutta tiukkaa on, Savio kommentoi Ylöjärven Uutisille sunnuntaina iltakymmeneltä.

Perussuomalaiset ovat saamassa Ylen laskentaennusteen mukaan seitsemän kansanedustajaa lisää eduskuntaan.

– Ennusteet ovat tietysti aina vähän epävarmoja, vaikka ääniä on toki laskettu jo aika paljon. Katsotaan kuitenkin loppuun asti, että olisiko suurimman puolueen paikka meille vielä mahdollinen. Mutta tulos on erittäin hyvä joka tapauksessa, Savio sanoi.

Hän kehui vaalikampanjaa, joka mahdollisti onnistumisen.

– Ainahan se on onnistunut, jos itselle tulee paikka ja puolueella menee hyvin. Viimeinen kampanjaviikko oli puolueelta erittäin vahva. Täytyy olla tyytyväinen.

Savio ei halunnut vielä kovasti miettiä tulevia hallitusneuvotteluja, vaikka myönsi, että perussuomalaisilla on asiaan sanottavaa.

– Katsotaan vielä puolueiden järjestys ja paikkamäärät. Suurin puolue aloittaa hallitustunnustelut ja hallituspohjaksi on useampi vaihtoehto jäljellä. Mutta perussuomalaisilla on tietysti halua päästä vaikuttamaan valtakunnan asioihin, Savio linjasi.