Nuoria Somettaa 2023 tänään Koulutuskeskus Valossa – Lue lisää ja katso aikataulu tästä!

Historian neljäs Nuoria Somettaa -tapahtuma tärähtää ilmoille Koulutuskeskus Valossa tänään torstaina.

Illan pääesiintyjä on muun muassa Flow-festivaalilla ja Blockfestissä esiintynyt ja miljoonia kertoja Spotifyssa striimannut itähelsinkiläinen räppäri Ege Zulu. Ege Zulu oli ehdolla kolmessa kategoriassa viime vuoden Emma-gaalassa ja Yle-X valitsi hänet vuoden 2022 Läpimurto-artistiksi.

Musiikkipuolesta vastaa myös vuonna 2020 perustettu hyvinkääläisbändi Coodi, joka soittaa energistä, tanssittavaa ja helposti samaistuttavaa pop- ja r&b-musiikkia.

Lavalla nähdään musisoimassa myös 23-vuotias hyvinkääläisräppäri Feenix. Artistin aiheet käsittelevät tunnetiloja aina rakkaudesta vihaan. Feenixin tyylissä sekoittuvat klassinen ja moderni räp, pop-musiikki sekä myös rockista ja metalli.

Nuorta yleisöä viihdyttää myös TikTokissa suosiota kerännyt Takatienpojat. Aleksi Hakasen ja Riku Rajalan muodostamalla duolla on TikTokissa lähes 91 000 seuraajaa ja 3,9 miljoonaa tykkäystä.

Nuoria Somettaa -tapahtumassa on luvassa myös paljon erilaisia kilpailuja ja muuta ohjelmaa.

Ylöjärven Uutiset näyttää Nuoria Somettaa -tapahtumasta lyhyitä suoria lähetyksiä, jotka on katsottavissa myös tallenteina myöhemmin.

Nuoria Somettaa -tapahtuman järjestävät Ylöjärven Uutiset, Ylöjärven kaupunki, Ylöjärven lukio ja Ylöjärven lukion yrittäjyyslinja.

Tapahtumaa ovat taloudellisesti tukemassa Kivilähde – Kaavin Kivi, Tampereen Konepajat, Leppäkoski Group, Lähi-Tapiola, Dynaset, Kalustetalo Juurikivi, CAP-autokoulu, J Sport, Säästöpankki Sinetti, Modulight, LB Bros ja Specsavers.

Lisäksi tuotetukea ovat antaneet Subway, Tavaratalo Hurrikaani, Musti ja Mirri, Terveyskauppa Misteli, Pirjon Pakari, Ylöjärven Keilahalli & Pienoisgolf ja Lempi Pizza Kebab.

Lue lisää:

Nuoria Somettaa: Valossa lavalle nousee Ege Zulu

Nuoria Somettaa -tapahtuma saanut paljon tukijoita

Nuoria Somettaa ensi viikon torstaina – ”Ylöjärvellä on odotettavissa hyvää menoa”

Sketsivideoillaan hauskuuttava suosittu TikTok-kaksikko esiintyy torstaina Ylöjärvellä nuorten tapahtumassa