Nuoria Somettaa ensi viikon torstaina – ”Ylöjärvellä on odotettavissa hyvää menoa”

Yksi ensi viikkoisen Nuoria Somettaa -tapahtuman esiintyjistä on hyvinkääläinen pop-bändi Coodi.

Hyvinkääläinen Coodi nähdään ensi viikon torstaina Koulutskeskus Valon lavalla. (Kuva: Coodi)

– On tosi kiva tulla Ylöjärvelle. Ollaan kuultu hyvää keikkapaikasta. Ylöjärvellä on odotettavissa hyvää menoa, lupaa bändin tuottaja ja kosketinsoittaja Elias Hämäläinen.

Hyvinkääläinen Coodi on perustettu vuonna 2020. Keikkailun yhtye aloitti noin vuosi sitten keväällä ja keikkoja on kertynyt jo parisenkymmentä.

– Olimme esimerkiksi Jyväskylässä sellaisessa kuin Yläkaupungin Yö. Siellä on ollut koko bändin mielestä paras keikka. Siellä oli tosi hyvä meno, Hämäläinen kertoo.

Omia biisejä

Coodi on julkaissut suoratoistopalveluissa neljä biisiä, Huulipuna, Unelmat, Kullankaivaja ja Lumienkeleitä. Uusin single Lumienkeleitä julkaistiin viime perjantaina. Nämä kaikki kuullaan Nuoria Somettaa -tapahtumassa ensi torstaina.

– Teemme musiikkia laajalle yleisölle. Musiikkimme on energistä, tanssittavaa ja helposti samaistuttavaa pop/r&b -musiikkia, kuvailee Hämäläinen.

Coodi tekee kaikki kappaleensa itse ja ne käsittelevät ihmissuhteita ja tunnetiloja.  Bändin ensimmäinen albumi on tekeillä ja sen on tarkoitus ilmestyä ensi kesänä.

19-vuotias Hämäläinen on nelihenkisen yhtyeen nuorin. Hänen lisäkseen bändissä vaikuttavat laulaja Joni Willman, 23, laulaja Eetu Hovilainen, 22, sekä kitaristi Jere Trygg, 22. Trygg tuli mukaan keikkakitaristiksi viime keväänä ja liittyi sitten osaksi bändiin.

Kaikilla on musiikkitaustaa.
– Olen soittanut pianoa ja käyn vieläkin pianotunneilla. Jere on soittanut kitaraa ihan junnusta saakka. Joni on myös soittanut kitaraa yläkouluikäisestä.

Ikärajaton, ilmainen ja päihteetön Nuoria Somettaa -tapahtuma starttaa Koulutuskeskus Valolla 30. maaliskuuta kello 17. Lavalle nousevat Coodin lisäksi Feenix, Ege Zulu ja Takatienpojat.

– Odotamme innolla keikkaa. Toivotaan, että kaikilla on hauskaa, Hämäläinen sanoo.

Lue myös:

Nuoria Somettaa lavalle nouseva Feenix: ”Pitäkää mielet avoinna”

Nuoria Somettaa 2023: Lavalle nousevat Ege Zulu, Coodi, Feenix, Takatienpojat

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?