Sketsivideoillaan hauskuuttava suosittu TikTok-kaksikko esiintyy torstaina Ylöjärvellä nuorten tapahtumassa

TikTokissa nuoria ja nuoria aikuisia sketsivideoillaan hauskuuttava Takatienpojat esiintyy torstaina Nuoria Somettaa -tapahtumassa Ylöjärvellä. Tällaisesta kaksikosta on kyse.
Takatienpojat on niittänyt suosiota TikTokissa erityisesti lyhyillä sketsivideoillaan, joissa matkitaan vaikkapa sukulaisia. (Kuva: Takatienpojat)

Morjesta Takatienpojat! Keitä te olette ja mistä nimenne @takatienpojat tulee?

– Takatienpojat on kahden kaveruksen TikTok-käyttäjätili. Sen muodostavat Aleksi, 22, ja Riku, 18. Nimi Takatienpojat tulee pienellä värikynällä muokattuna Back Street Boysista. TikTokin alkuvaiheilla kun meitä kutsuttiin nimenomaan backstreetboysiksi.

Mistä TikTok-uranne on lähtenyt ja millaiset videot purevat parhaiten yleisöön?

– Yhteinen TikTok-uramme lähti ensiksi live-lähetyksistä, joiden jälkeen meitä kehotettiin tekemään myös videoita. Siitä se sitten lähti.

– Parhaiten yleisöön pureutuvat videot ovat ehdottomasti erilaiset sketsit, erityismainintana perhetuttu-videot.

Lue myös: Nuoria Somettaa 2023: Lavalle nousevat Ege Zulu, Coodi, Feenix, Takatienpojat

Miten videonne syntyvät?

– Videot yleensä syntyvät tuosta vain eikä me oikein koskaan käytetä aikaa suunniteluun. Se osittain kuuluu myös meidän tyyliin tehdä videoita. Halutaan pitää ne rentoina, eikä oteta liian vakavasti asioita. Se tyyli videoissa kuvaa meitä henkilökohtaisesti.

Miten roolit jakautuvat videoiden suunnittelussa ja käsikirjoittamisessa?

– Roolit menevät aika lailla tasan kaiken suhteen. Molemmille tulee aina silloin tällöin ideoita, mutta aina kun tulee jokin idea, yleensä kehitellään siitä vielä paranneltu idea yhdessä.

Millainen show teillä on tulossa Nuoria Somettaa -tapahtumassa?

– Ylöjärven tapahtumassa halutaan pitää rento meininki meidän osalta, jotta ihmiset ja läsnäolijat pääsevät mahdollisimman hyvin käsiksi siihen mitä me tehdään somessa ja miten halutaan kehittyä. Saa nähdä mitä meidän osuus sitten pitää sisällään. Hauskaa tulee varmasti!

Mikä ihmeen TikTok?

  • Supersuosittu sovellus, jossa käyttäjä voi jakaa lyhyitä videoklippejä erilaisilla efekteillä ja musiikilla höystettynä.
  • Videot voivat olla käytännössä mitä tahansa kokkauksesta söpöihin eläimiin, kauneudenhoitoon, siivoamiseen, tanssimiseen tai näyteltyihin sketseihin.
  • Sovellus tutkii käyttäjänsä videomieltymyksiä ja tarjoaa videosisältöä sen mukaan.
  • Suosituimmilla tileillä on jopa miljoonia seuraajia.

Lue myös:

Miljoonayleisön saanut siivikkalalainen Auri, 28, auttaa syrjäytyneitä uuteen alkuun siivoamalla ilmaiseksi asuntoja, jotka muistuttavat kaatopaikkaa – ”Ulosottovelat näkyvät kodeissa jumalattomina laskupinoina”

Myyntiedustaja Tony ”Hakkiz” Hakovirta iski kultasuoneen lataamalla rasvaisen rotanloukkuvideon TikTokkiin – Näin huikeaa myyntiä hän tekee nyt somen avulla