Keskustelutilaisuus: Ylöjärveläiset pääsevät kuulemaan ja kysymään ensi vuoden talousarviosta kaupungin edustajilta

Ylöjärven kaupunki järjestää kuntalaisille avoimen tiedotus- ja keskustelutilaisuuden kaupungin ensi vuoden talousarviosta. Tilaisuus pidetään kaupungintalolla torstaina 13.10.2022 kello 17-18 ja siihen voi osallistua myös etänä.

Tilaisuus järjestetään kaupungintalon valtuustosalissa torstaina 13.10. klo 17-18. (Kuva: Ari Branthin)

Tilaisuudessa ylöjärveläiset pääsevät kuulemaan ja keskustelemaan Ylöjärven ensi vuoden talousarviosta, joka määritettelee muun muassa kaupungin taloudesta, palveluista ja investoinneista. Kaupunginvaltuusto päättää Ylöjärven vuoden 2023 talousarviosta 14. marraskuuta pidettävässä kokouksessa.

Infoilaisuuden avaa kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mauri Heiska. Talousarviosta ovat kertomassa kaupungin edustajat, talousjohtaja Juha Liinavuori, sivistysjohtaja Matti Hursti ja vs. kaupunkirakennejohtaja Jukka Nurmi.

Kaupunkilaisten kysymyksiin ovat vastaamassa paikan päällä myös kaupunginjohtaja Pauli Piiparinen ja muu kaupungin johtoryhmä.

Tilaisuus järjestetään kaupungintalon valtuustosalissa osoittessa Kuruntie 14 D. Myös etänä osallistuminen on mahdollista Teamsin kautta, ja linkki  tilaisuuteen julkaistaan myöhemmin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?