Nyt on aika tilata kesäksi vene! Vai tarvitsetko kenties mönkijää?

Vk-Motors myy kaikkea moottorisahoista mopoihin ja moottorikelkkoihin.

Tässä Faster 545 CC. Kaikkiin tuotteisiin pääsee kätevästi tutustumaan VK-Motorsin nettisivuilla osoitteessa vk-motors.fi. Sieltä voi halutessaan myös ostaa suoraan erilaisia tuotteita.

Koska venekauppa on viime vuosina kuumentunut, uusi vene on hyvä tilata jo syksyllä.

– Ennakkokauppa on nyt käynnissä. Veneet kannattaa yleensä ostaa tähän aikaan vuodesta, jos sellaisen meinaa saada ensi kesäksi, kertoo kauppias Ville Kaikkonen VK-Motorista.

Ruovedellä sijaitseva yritys myy kaikenkokoisia veneitä. Saatavilla on Faster-, Silver- ja Terhi-merkkisiä veneitä, sekä uutuutena Porvoossa käsityönä valmistettavia TG-veneitä.

VK-Motors myy myös Hondan perämoottoreita ja Torqeedo-sähköperämoottoreita.

Ennakkoon ensi kesälle voi ostaa myös Sea-doo-vesijettejä. Nopeat ja helpot vesijetitkin ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosina.

– Vesijeteillä on helppo lähteä liikkeelle, ja niillä on omat trailerinsa, jotka vievät tilaa vain normaaliautopaikan verran. Jetit ovat veneisiin verrattuina pieniä ja sopivat vauhtia rakastaville.

Tässä etenkin nuorison suosima rinnakkain istuttava Can-Am Maverick Trail Base 800 C.

Syksy on niin ikään mönkijöiden sesonkiaikaa. Vaikka VK-Motorsista saa myös mopoja ja mopoautoja, rinnakkain istuttavat ”nuorisomönkijät” ovat ajaneet mopoautojen ohi suosiossa.

Can-Am Maverick sekä Traxter rinnakkain istuttaviin mönkijöihin saa  halutessaan lämpimän ohjaamon. Turvallisuutta tuo myös mönkijää kiertävä metallikehikko.

– Mönkijöihin voi myös laittaa lämmityslaitteet. Mönkijöiden paremmuus mopoautoihin nähden tulee siitä, että ne ovat nelivetoisia ja talvella huomattavasti suorituskykyisempiä kuin mopoautotm kertoo Kaikkonen.

Tällaista mönkijää voi käyttää myös normaali maatalous- ja metsätöihin tai lumenluontiin.  Saatavilla VK-Motorsissa on myös yksinistuttavia mönkijöitä.

Jotta veneen saa varmasti ensi kesäksi, se kannattaa tilata nyt, kertoo Ville Kaikkonen.

Talveksi VK-Motors myy Ski-doo- ja Lynx-merkkisiä moottorikelkkoja.

Vähän pienempää tavaraa puolestaan edustavat ruohonleikkurit, raivaussahat ja moottorisahat. Stihl-merkiltä saa niin polttomoottorilla kuin sähkölläkin toimivia moottorisahoja.

Sähkökäyttöiset sahat ovat kehittyneet niin, että lisäakun turvin tehoa riittää koko päiväksi metsään.

– Monet timpurit suosivat sähkökäyttöisiä moottorisahoja myös sisällä, ja niitä käytetään  lisäksi isoilla sahoilla. Sähkökäyttöisistä moottorisahoista ei tule hajua, ja ne ovat käytännössä äänettömiä.

VK-Motors Oy

Kuruntie 15, Ruovesi

vk-motors.fi

Puh: (03) 474 0040

Mail: etunimi.sukunimi@vk-motors.fi

Avoinna ma-to klo 9-17, pe klo 9-18.

Tuotteet:

  • veneet
  • vesijetit
  • perämoottorit
  • mönkijät ja niiden kärryt
  • mopot, mopoautot
  • moottorikelkat
  • peräkärryt ja trailerit
  • moottori- ja raivaussahat
  • ruohonleikkurit
Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?