Perussuomalaiset haluavat ratikasta kuntalaisäänestyksen

Ylöjärven kaupunginvaltuuston suurin ryhmä, Perussuomalaiset, vastustaa ratikkahanketta. Perussuomalaisten mielestä kyseessä on historiallisesti ainutkertainen ja taloudellisesti erittäin hintava hanke. Kunnallisjärjestö ja valtuustoryhmä haluavat, että ratikkahankkeesta on toteutettava neuvoa antava kuntalaisäänestys. Sillä on jo kiire.
Ylöjärven Perussuomalaiset ry:n jäsenet ja puolueen 13-jäseninen valtuustoryhmä kokevat, että Ylöjärvellä edistetään voimakkaasti mahdollista ratikkahanketta.
Perussuomalaiset eivät haluaa ratikkaa Ylöjärven katukuvaan. (Kuva: Vilma Kaura)

Perussuomalaisten linja ratikkaan on ehdottoman kielteinen.

– Muiden puolueiden edustajat kuvasivat kesäkuussa pidettyjä kuntavaaleja Ylöjärven osalta ratikkavaaleiksi. Muiden muassa Kokoomuksen ja SDP:n edustajat ovat esittäneet mielipiteinään, että me perussuomalaiset olisimme menestyneet vaaleissa, koska vastustimme ja vastustamme ratikkaa, perussuomalaiset toteavat tiedotteessaan.
Perussuomalaiset haluavat selvittää ylöjärveläisten todellisen kannan ratikasta.
– Käsillä on sen mittaluokan asia, että siitä on perusteltua kysyä asukkaiden mielipide. Neuvoa antava kuntalaisäänestys on kätevä tapa saada selville, mitä nimenomaan kaupunkilaiset ajattelevat, näyttävätkö he vihreää vai punaista valoa hankkeelle, perussuomalaiset perustelevat.
Perussuomalaisten mielestä kuntalaisäänestyksellä on jo kiire, sillä ratikka liitetään moniin muihin hankkeisiin.

Comments are closed.