Ylöjärven lukioon 165 uutta opiskelijaa – sisäänpääsyn keskiarvoraja laski viime vuodesta

Yleislinjalle pääsi tänä vuonna keskiarvolla 7,77. Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 1.7.

Ylöjärven lukio toimii Koulutuskeskus Valossa Pallotiellä.

Ylöjärven lukion uudet opiskelijat on valittu. Mikäli kaikki valitut ottavat opiskelupaikan vastaan, aloittaa lukion syksyllä 165 opiskelijaa, joista 125 yleislinjalla ja 40 yrittäjyyslinjalla.

Yleislinjan sisäänoton keskiarvoraja oli tänä vuonna 7,77, eli hieman matalampi kuin vuosi sitten. Silloin sisäänpääsyyn vaadittiin vähintään keskiarvoa 7,92.

Yrittäjyyslinjan pisteraja oli tänä vuonna 15,5. Ylöjärven lukio on toinen Suomen kahdesta valtakunnallisen yrittäjyyden erityisen koulutustehtävän saaneesta lukiosta.

Ylöjärven lukio toivoo seuraavan lukuvuoden käytännön järjestelyiden takia, että uudet opiskelijat varmistaisivat opiskelupaikkansa 21.6. mennessä. Paikka tulee vastaanottaa viimeistään 1.7.

Opiskelupaikan voi ottaa vastaan sähköpostiin tulleen linkin kautta, mikäli on antanut sähköpostiosoitteensa toisen asteen yhteishaun hakemuksella. Toinen vaihtoehto on kirjautua Oma Opintopolku -palveluun osoitteessa opintopolku.fi. Palvelu vaatii vahvan tunnistautumisen.

Lista uusista opiskelijoista on nähtävissä Ylöjärven lukion verkkosivuilla niiden osalta, jotka ovat antaneet luvan nimensä julkaisuun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?