Tässä ovat Ylöjärven lukion kevään ylioppilaat ja kaksoistutkinnon suorittaneet

Ylöjärven lukiosta valmistuu tänä keväänä 127 ylioppilasta sekä 18 kaksoistutkinnon suorittanutta.

Ylioppilaat

Hulda Aho, Niko Alanen, Aada Alho, Nina Aykan, Toni Coloma, Elli Ekstam, Saana Erkko, Konsta Fabrin, Tobias Fält, Jenna Hakari, Petrus Hakkarainen, Niilo Halmela, Kasper Harju, Lenni Haukijärvi, Aaro Haukipää, Ella Heikinheimo, Roope Heinilä, Miska Helanoja, Lilli Heldén, Onni Helin, Wilhelmiina Hietalahti, Mikael Hildén, Sara Honkanen, Miisa Hotakainen, Aaro Huhdankorpi, Veeti Hurme, Saana Jutila, Eerik Jäntti, Luukas Kallio, Aapo Kananoja, Samuel Karhu, Tuomas Karhu, Viljami Karttunen, Julius Kauppi, Amos Kautto, Veera Kelloniemi, Antti Koivuluoma, Ellen Koivunen, Viljami Koivunen, Ilona Koponen, Eetu Koskinen, Valtteri Koskinen, Antti Kouhia, Nuutti Kuivasto, Tytti Kujala, Sebastian Kukkonen, Joanna Kulmala, Emmi Kurikka, Tomas Kärjä, Lauri Laakkonen, Unna Laaksonen, Patrik Laasonen, Eetu Laine, Anni Lamminen, Lukas Lampi, Tiitus Langi, Jasmin Latif, Leevi Launonen, Veeti Lepola, Karla Leppänen, Viola Mattila, Nour Mimouni, Silja Mittilä, Tuomas Moisio, Sakari Mustajärvi, Max Mäkelä, Nando Mäkelä, Matias Mäki-Hakola, Aapo Mäkinen, Iida Mäkinen, Nea Mäkinen, Maarit Mäntysalo, Milla Mönkkönen, Inkeri Niemi, Julia Niemi, Santtu Niemi, Topias Niiranen, Leevi Ollinen, Ellen Orsila, Onni Ovaskainen, Aatu Palonen, Ronja Pannula, Jarkko Paukkunen, Lassi Pekonen, Akusti Peltonen, Wenla Pentti, Vilja Pyykkö, Emma Pöyry, Alan Rahimi, Jetro Raipala, Veeti Rajamäki, Eero Rantee, Niko Rauhala, Saara Reiju, Valtteri Reiskanen, Viivi Repo, Sara Ruotsalainen, Hilma Saari, Saila Salakari, Senni Salminen, Eeva Salo, Pasi Salonen, Jasmin Sara-aho, Eemil Seppänen, Nelli Siirilä, Aapo Sillanpää, Elias Sireni, Peppi Siuko, Sofia Sjöstedt, Elina Soboleva, Noora Sundell, Roni Säynäväjärvi, Teemu Takala, Topi Takala, Juuso Tarikka, Maisa Tero, Essi Timonen, Kalle Tiura, Mette Tulonen, Paavo Tuori, Onni Vehosalo, Severi Virtanen, Jone Vuorenmaa, Viivi Väkevä, Maikki Välisalo, Niklas Wallenstjerna, Jenna Ylä-Soininmäki

Kaksoistutkinnon suorittaneet

Viljami Anttila, Marleena Enqvist, Lotta Hannuksela, Julia Hirstiö, Hugo Hynninen, Janette Jyränen, Kasper Kettunen, Aurora Laakso, Elias Lehtonen, Joni-Petteri Lähteenmäki, Sinna Murtokanta, Ilona Niemi, Vera Orpana, Ossi Tikka, Tuukka Tiukkanen, Jenniina Tuisku, Jussi Valkila, Nora Viljanmaa