Juttuja verotiedoista koko maanantain ajan

Huomenna maanantaina julkaistaan vuoden 2018 tuloverotuksen tiedot. Ylöjärven Uutiset uutisoi päivän aikana tietoja ylöjärveläisten verotuksesta. Kerromme ketkä ovat suurituloisimpia ja näet myös muun muassa monen vaikuttajan, yritysjohtajan ja tunnetun henkilön verotiedot.

Verotietojen julkaisu kertoo yhteiskuntamme avoimuudesta. Siksi Ylöjärven Uutisetkin välittää tietoa tästä aiheesta, vaikka se jakaakin mielipiteitä. Verotietoja lukiessa kannattaa muistaa, että suuret tulot merkitsevät myös suurta määrää maksettuja veroja. Veroilla hyvinvointivaltio pysyy pystyssä.

Lue kiinnostavat verotietojutut maanantaina Ylöjärven Uutisten verkkosivuilta.

Lue verojuttuja viime vuodelta tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?