Ryhdin tytöt emännöivät voitokkaasti

Ylöjärven Ryhdin C-tytöt nappasivat selvän voiton emännöimästään SM-sarjan B-poolin turnauksesta. Ylöjärven urheilutalolla lauantaina käydyistä kamppailuista kaikki päättyivät kotijoukkueen 2–0-voittoihin.

Ylöjärven Ryhti, logoKovaa jälkeä SM-sarjassa tekevien ryhtiläisten käsittelyyn joutui ensimmäisenä Oriveden Ponnistus. Nuorella ryhmällä liikkeellä ollut OrPo nieli tappion eräpistein 13–25 ja 16–25.

Toisessa pelissä ylöjärveläisiä vastaan asettui lohkon suosikkijoukkue Savonlinnan Ajo. Eteläsavolaisille syötettiin karvasta kalkkia erin 25–23 ja 25–15. Ottelun avauserässä Ajo vei peliä, mutta hiljalleen Pinja Lepolan ja Inka Sairialan iskukädet Ryhdin onneksi lämpenivät.

Kolmannessa pelissä vastassa oli Euran Raiku, joka taipui Ryhdille lukemin 25–9 ja 25–17.

Joukkueen parhaimmistoa turnauksessa olivat Lepola ja Sairiala sekä passari Ilona Matilainen.

Aiemmin viikolla julkaistiin myös maajoukkueen U15-tyttöjen 16 pelaajan lista, josta muodostetaan ryhmä tulevia EM-karsintoja varten. Pohjois-Euroopan mestaruuskisoihin (NEVZA) pelipaikkaa tavoittelee vielä 5 Ryhdin pelaajaa: Ilona Matilainen, Sanni Rantanen, Inka Sairiala, Laura Laukkanen ja naisten ykkössarjassa jo tänä vuonna debytoinut Linnea Kuusela.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?