Kaupunki myy ja vuokraa paritalo- ja rivitalotontteja eri puolilta Ylöjärveä – Siltatiellä myös kaksi vapaata kerrostalotonttia

Ylöjärven kaupunki on avannut haun rivi-, kerros- ja paritalotontteihin, joita on haettavana sekä Siltatiellä, Metsäkylässä Työläjärvellä ja Siivikkalassa. Viljakkalan tontit ovat jatkuvassa haussa.
Metsäkylässä on haussa kaksi rivitalotonttia, jotka sijaitsevat Heikkiläntiellä. Paritalotontti on haettavissa Uimarannantiellä. (arkistokuva)

Tontteja on jaossa yhteensä kymmenen kappaletta ja ne osat sekä ostettavissa että vuokrattavissa. Tonttihaku jatkuu 14. tammikuuta saakka.

Siltatiellä on haettavana yhteensä kaksi rivitalotonttia ja kaksi kerrostalotonttia Holvitieltä. Rivitalotonteista pienempi on kooltaan 1 322 nelömetriä ja hinnaltaan noin 87 000 euroa, rakennusoikeutta tällä tontilla on 529 neliötä. Suurempi tontti puolestaan 1 828 neliömetriä ja hinnaltaan noin 120 000 euroa. Tällä tontilla on rakennusoikeutta 731 neliötä.

Siltatien kerrostalotontit sijaitsevat rivitalotonttien naapurissa ja niistä pienempi on kooltaan 2 432 neliömetriä ja hinnaltaan noin 264 000 euroa, rakennusoikeutta tontilla on 2 432 neliötä. Suurempi tontti on kooltaan 3 470 neliömetriä ja hinnaltaan noin 277 000 euroa. Rakennuoikeutta tällä tontilla on 1 678 neliötä.

Metsäkylän Työläläjärvellä haettavana on kaksi Heikkiläntiellä sijaitsevaa rivitalotonttia ja yksi paritalotontti Uimarannantiellä. Rivitalotontit ovat kooltaan 4 800 neliömetriä ja hinnaltaan 168 000 euroa. Rakennusoikeutta näillä tonteilla on 1 200 neliömetriä.

Paritalotontti on kooltaan 1 489 neliömetriä ja hinnaltaan 67 000 euroa. Paritalotontilla on rakennusoikeutta 380 neliön verran.

Lue myös: Siivikkalan omakotitonteista lähetettiin yli 350 hakemusta: ”Sijainti ja vieressä oleva koulu ovat varmasti merkittäviä syitä suurelle suosiolle”

Siivikkalan asukasmäärä noussee tulevaisuudessa muutamalla sadalla. (Arkistokuva)

Siivikkalassa on jaossa kaksi rivitalotonttia, jotka sijaitsevat Näädäntiellä. Tonteista pienempi on kooltaan 2 849 neliömetriä ja hinnaltaan 150 000 euroa. Rakennusoikeutta tällä tontilla on 750 neliömetriä. Suurempi tontti on kooltaan 5 773 neliömetriä ja hinnaltaan 310 000 euroa. Rakennusoikeutta tällä tontilla on 1 550 neliön verran.

Viljakkalan tontit ovat jatkuvan haun piirissä ja tällä hetkellä kaupunki hakee ostajia tai vuokraajia yhdelle paritalotontille, joka sijaitsee Särkän alueella Korpimäentiellä. Tämä tontti on pinta-alaltaan 3 628 neliömetriä ja rakennusoikeutta sillä on yhteensä 544 neliön verran. Tontin hintaa ei ole esitetty tonttihakukartalla.

Lue myös:

Tonttiarvonta on nyt tehty – tontin sai arpomalla vain joka kymmenes hakija

Tonttihaku on taas alkanut: Kaupunki myy ja vuokraa omakotitontteja yhteensä 58 kappaletta Siivikkalasta, Metsäkylästä, Haavistolta ja Viljakkalasta

Kuntalaisaloite: Siltatien koulun rakentamista ei tule lykätä: ”Osa Haaviston lapsista kuljetetaan jopa bussikuljetuksella Topintuvalle, koska keskusta-alueen koulut ovat jo niin täynnä”

Siltatien ja Työläjärven omakotitonteilla oli valtava kysyntä vuonna 2019– tontit piti arpoa