Pienlainan kilpailuttaminen on järkevää

Menikö autosi rikki, mutta töihin pitäisi silti päästä? Hajosiko astianpesukoneesi ja tiskivuori kasvaa kasvamistaan? Vai löysitkö kaupasta ihanat uudet nojatuolit, juuri sellaiset, joista olet haaveillut jo pitkään? Tilillä ei kuitenkaan ole juuri nyt riittävästi rahaa näiden hankintojen tekemiseen, eikä säästötilin tyhjentäminen välttämättä tunnu järkevältä.

Olipa kyse ikävistä tai mukavista yllätyksistä, pienlaina voi olla hyvä ratkaisu, kun tarvitset nopeasti hieman ylimääräistä rahaa. Pienlaina on pienehkö vakuudeton luotto, jonka takaisinmaksuaika on tavallisesti 1–5 vuotta. Pienlaina maksetaan tilille yleensä yhden työpäivän kuluessa, joten pääset tekemään hankintoja todella nopeasti.

Lainoja kannattaa aina ensin vertailla. Ensimmäinen vastaan tuleva lainatarjous ei välttämättä ole edullisin. Lainojen kilpailuttaminen onnistuu helpoiten lainavertailupalvelun avulla. Nordic Bankin lainavertailussa kilpailutat yhdellä hakemuksella helposti ja nopeasti 27 eri pankkia ja rahoituslaitosta. Yhdellä helpolla ja ilmaisella hakemuksella saat erittäin kattavan kuvan tarjolla olevista pienlainoista.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saisit mahdollisimman kilpailukykyisiä tarjouksia. Voit hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Yhteishakijan kanssa teidän on mahdollista saada enemmän lainaa pienemmällä korolla.

Kuka voi saada pienlainan?

 Voit hakea pienlainaa Nordic Bankin kautta, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Sinulla pitää olla säännölliset palkka- tai eläketulot, jotta voit saada lainaa kauttamme. Jos haet lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, voitte saada yhdessä isomman lainan ja pienemmän koron.

Meidän kauttamme haettava pienlaina on vakuudeton, eli et tarvitse sitä varten takaajia tai vakuuksia. Vakuudettomuus ja nopea hakemuksen käsittelyprosessi tekevätkin pienlainasta suositun lainamuodon.

Pienlainalla voit rahoittaa yllättävät menot tai toteuttaa haaveitasi

Silmälasien hajoaminen, kiireellinen remonttitarve tai kodinkoneiden rikkoutuminen voivat tapahtua kenelle tahansa. Vaikka kuinka olisi yrittänyt etukäteen varautua kaikkeen, ei se aina välttämättä onnistu. Kun ilmaantuu yllättävä rahantarve ja tilin saldo lähestyy nollaa, voi pienlaina tuoda avun. Lainan saa tilille tavallisesti hyvinkin nopeasti, parhaimmillaan jopa samana päivänä lainahakemuksen tekemisestä.

Pienlaina on vakuudeton laina, jonka käyttökohdetta ei määrätä. Voit käyttää sen mihin haluat, vaikkapa läheistesi hemmotteluun. Jos haluat hieman vaihtelua arkeesi, voit käyttää rahat lomareissuun tai joululahjoihin. Tai jos haluaisit tehdä kodistasi viihtyisämmän, voit hakea lainaa pintaremonttia ja uusia kalusteita varten. Pienlaina voi olla hyvä ratkaisu tilanteissa, joissa et pysty kerralla maksamaan tarvittavaa summaa, mutta pystyt lyhentämään lainaa pienemmissä erissä kuukausittain.

Usein pienempiä lainoja käytetään päivittäisen elämän kuluihin, esimerkiksi laskujen maksamiseen ja ruoan ostamiseen tai lasten kuluihin. Vakuudettomalla lainalla voisi maksaa myös esimerkiksi lääkärikuluja. Kun tulee joku äkillinen vaiva, hoitoa pitäisi saada mahdollisimman pian. Myös lemmikkien lääkärikulut voivat olla yllättävän kalliita. Terveysasiat olisi kuitenkin hoidettava pian, jotta vaiva ei mene pahemmaksi.

Lainarahat voi käyttää myös lainojen yhdistämiseen. Jos sinulle on kertynyt useita kulutusluottoja, voisit hyötyä niiden yhdistämisestä. Kun maksat useita lainoja pois yhtä aikaa, maksat jokaisesta myös korkoja ja tilinhoitomaksuja. Tämä tulee usein kalliimmaksi kuin se, että sinulla olisi vain yksi isompi laina. Jos siis luottoja on kertynyt, kannattaa tutustua lainojen yhdistämiseen.

Pienlainan laina-aika ja todellinen vuosikorko

 Tavallisesti pienen lainan takaisinmaksuaika on 1–5 vuotta. Yleensä on kuitenkin mahdollista maksaa laina takaisin myös sovittua nopeammin. On suositeltavaa maksaa lainat pois mahdollisimman nopeasti, koska nopeammin maksat ne pois, sitä vähemmän lopulta maksat korkoja ja muita kuluja.

Nettisivuillamme on kätevä lainalaskuri, jolla voit kokeilla, mikä olisi sinun budjettiisi sopiva lainasumma ja laina-aika. Näet laskuristamme heti suuntaa antavan arvion myös todellisesta vuosikorosta. Todellinen vuosikorko on kuitenkin yksilöllinen, eli lopullisesti se määräytyy yksilöllisten tietojesi perusteella. Lainatarjouksissa oleva vuosikorko voi siis olla eri kuin laskurissa näkyvä. Tutustu tarjouksiin huolellisesti.

Eri pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat lainaa erilaisilla ehdoilla. Lainojen koroissa ja tilinhoitomaksuissa voi olla suurtakin vaihtelua. Lainojen vertaileminen on järkevää juuri siksi, että sillä tavalla voit löytää kaikkien vaihtoehtojen joukosta mahdollisimman edullisen lainan.

Näin haet lainaa Nordic Bankista

 Täytä lainahakemus huolellisesti Nordic Bankin nettisivuilla. Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä se sido sinua mihinkään. Alat jo muutamassa minuutissa saada tarjouksia sähköpostiisi. Yleensä kaikki tarjoukset ovat saapuneet 6 tunnin sisällä. Jos haluat pelata varman päälle, voit odotella esimerkiksi vuorokauden, jotta kaikki tarjoukset ehtivät varmasti mukaan vertailuusi.

Voit aivan rauhassa tarkastella tarjouksia ja tehdä päätöksesi. Lue aina lainaehdot huolellisesti, jotta tiedät, mihin sitoudut. Kun olet tehnyt päätöksesi, voit allekirjoittaa sopimuksen verkkopankkitunnuksillasi. Voit saada nostettua lainan tilillesi parhaimmillaan jopa saman päivän aikana. Yleensä rahat tulevat tilillesi yhden työpäivän kuluessa.

Lainat kannattaa kilpailuttaa lainavertailupalvelussa, koska hakemuksen lähettäminen jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen erikseen olisi hankalaa ja veisi paljon aikaa. Kun teet hakemuksen Nordic Bankissa, hakemuksesi välitetään 27:lle eri taholle, joten saat todennäköisesti useita tarjouksia.

Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella kattavan kuvan tarjolla olevista pienlainoista. Tarjoukset on järjestetty palvelussamme edullisimman koron mukaan, joten näet helposti, mikä tarjouksista on edullisin. Kilpailuta siis lainasi nettisivuillamme, niin voit säästää merkittäviä summia rahaa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?