MAINOS
Lakeuden Kourupalvelu

Katonmaalaus Tampere KATTOMAALAUKSET JA -REMONTIT ALAN AMMATTILAISELTA

Rauhalan ja sen piharakennuksen katot ovat saaneet uuden elämän. Asuinrakennuksen tiilikatto korjattiin, puhdistettiin ja pestiin. Piharakennuksen tiilikatto puhdistettiin, pestiin ja maalattiin.

Rauhalan ja piharakennuksen tiilikatot kuntoon

Ylöjärveläinen Aija-Leena Ranta on kiitollinen Katonmaalaus Tampereen (Lakeuden Kourupalvelu) ammattilaisille, jotka ottivat sydämenasiakseen hänen omakotitalonsa ja piharakennuksen katot.
Ranta arvostaa Katonmaalaus Tampereen toimintakonseptia, jossa työt tehdään sovitusti, laatu on korkea ja lopputulos tarkastetaan urakan valmistuttua.
Ranta asuu idyllisessä Rauhalan talossa. Piharakennus täydentää perinteikästä kokonaisuutta. Se on palanen Ylöjärven Haaviston rakennusperintöä.
– Soitin Katonmaalaus Tampereeseen. Keskustelimme kohteesta. Minulle vahvistui tunne, että minua kuunneltiin ja asiani tuli selväksi. Ei aikaa, niin täällä oli vakuuttava kuntokartoituksen tekijä. Sain selkeän tarjouksen. Työt alkoivat rivakasti, ja ne vietiin loppuun huolellisesti. Minut pidettiin koko urakan ajan tietoisena, miten homma etenee.
Rauhalan 1930-luvulta olevan tiilikaton rikkinäiset kattotiilet korvattiin ehjillä, joita talossa on säilytetty tärkeinä aarteina. Katon puhdistamisen, pesemisen ja suojauskäsittelyn jälkeen se loistaa jälleen kauniina pihakoivun katveessa.
Piharakennuksen tiilikatto puhdistettiin ja pestiin, minkä jälkeen se sai kirkkaan uuden maalipinnan.
– Kyllä silmä lepää, Ranta kiittää.
Ranta antaa vahvan suosituksensa Katonmaalaus Tampereelle.

MAAKUNNAN MATTI

OTA YHTEYTTÄ VAIKKA HETI!

Annamme mielellämme arvion katon kunnosta ja huoltotarpeesta. Katon maalaus ja säännöllinen huolto on usein riittävä toimi katon kunnostukseen ja pidentää kattosi ikää.

Kattokonkarimme ovat kokeneita kotimaisen työn osaajia, ja he tuntevat vaihtelevien vuodenaikojen tuomat haasteet eri kattomateriaaleille. Valitsemme aina jokaisessa katonmaalausprojektissa parhaat mahdolliset työtavat ja tuotteet, jotta lopputulos on kestävä ja asiakkaan edun mukainen. Pidämme sinut ajan tasalla työn edistymisestä, ja hoidamme katon maalauksen sekä kaikki siihen liittyvät työvaiheet alusta loppuun saakka itse. Sinä voit nauttia työn etenemisestä ja ihastella upeaa lopputulosta.

Käytössämme olevien henkilönostimien avulla toteutamme myös haastavien kohteiden katon maalaus urakat.

– Kattokonkarimme ovat kokeneita kotimaisen työn osaajia, ja tuntee vaihtelevien vuodenaikojen tuomat haasteet eri kattomateriaaleille. Valitsemme aina katonmaalausprojektissa parhaat mahdolliset työtavat ja tuotteet, jotta lopputulos on kestävä ja asiakkaan edun mukainen. Pidämme asiakkaan ajan tasalla työn edistymisestä ja hoidamme katon maalauksen, sekä kaikki siihen liittyvät työvaiheet alusta loppuun saakka itse. Sinä voit nauttia työn etenemisestä ja ihastella upeaa lopputulosta, Siltala lupaa.

Muista kotitalousvähennys!

Lakeuden Kourupalvelun käytössä olevien henkilönostimien avulla yritys toteuttaa myös haastavien kohteiden katonmaalausurakat Tampereen seudulla.

Puh: 040 66 333 77 

Löydät meistä lisätietoa: katonmaalaustampere.fi

MAINOS