MAINOS
Pirkanamaan Porakaivo GreanHeat

Takuuvarma vesi kruunaa Raisioloiden mökkielämän läpi vuoden

Piia ja Sami Raisiola ovat tyytyväisiä Ahti-Mökkiporakaivon omistajia. Ahkerille mökkeilijöille takuuvarma vesihuolto on tärkeä, koska he viettävät läpi vuoden paljon aikaa mökillään. (Kuva: Matti Pulkkinen)

Ylinen Kirjasjärven rannalla Parkanossa oleva mökki kutsuu ylöjärveläisiä Piia ja Sami Raisiolaa luonnon rauhaan niin kesäisin kuin talvisin ja keväisin kuin syksyisin.Jo kahdeksan vuotta idyllisessä Kirjaskylässä mökkeilleiden Raisioloiden elämänpiiri mullistui viime syksynä, kun he hankkivat lomaparatiisiinsa GreenHeatin Ahti-Mökkiporakaivon. Hankinnan jälkeen vesihuolto on ollut varmoissa kantimissa jokaisena vuodenaikana.

– Vietimme paljon aikaa mökillämme viime talvenakin. Etenkin hankien keskellä koimme, miten loistava juttu jäätymätön Mökkiporakaivo on, Raisiolat kiittävät.

Kun onni oli suosinut Piia, ja hän voitti sastamalaisen Kirami Oy:n asiakaskilpailussa komean paljun. Pariskunta sanoo, että palju on ahkerassa käytössä.

– Nyt sen vedellä täyttäminen sujuu hienosti. Kun Mökkiporakaivon asentajat lupailivat, että kaivo tuottaa takuuvarmasti 1 500 litraa vettä vuorokaudessa, tieto miellytti meitä. Kaikesta parasta on, että paljun saa täytettyä reilussa tunnissa, Raisiolat iloitsevat.

– Kaiken kaikkiaan vesiasia on niin mallikkaalla tolalla, että jokapäiväinen elämä sujuu muitta mutkitta veden suhteen, he lisäävät.

Hupsista – toimiva kaivo ilmestyi tuossa tuokiossa

Piia ja Sami Raisiola ovat tottuneet aiemmassa mökkielämässäänkin jo siihen, että vesi rahdataan tavalla tai toisella vapaa-ajanviettopaikalle. Kirjaskylän paikan ostaessaan he saivat hyvää naapuriapua, eli vesihuolto pelasi moitteettomasti.
Viime vuoden syyspuolella Piia Raisiola tutustui GreenHeatin Ahti-Mökkiporakaivoon. Silmäily muuttui nopeasti suureksi kiinnostukseksi ja edelleen hankinnaksi.

– Kaikki tapahtui todella rivakasti. Otin yhteyttä GreenHeatiin, jossa asiaani paneuduttiin alusta lähtien perusteellisen tarkasti. Ei aikaakaan, niin mökillämme piipahti suunnittelija. Hän tutustui pihapiiriin etsien otollista kaivon sijaa. Suunnittelija otti huomioon toiveemme.

– Kun päätimme investoida Mökkiporakaivoon, hanke eteni uskomattomalla vauhdilla. Meillä oli kaivo parissa viikossa. Kaiken kukkuraksi vesisuoni löytyi vajaan 60 metrin syvyydestä. Vesianalyysit kertoivat, että laatu on kohdallaan., Raisiolat kertovat.

”Selkeä hinta on tärkeä asia”

Tyytyväiset Ahti-Mökkiporakaivon käyttäjät Piia ja Sami Raisiola arvostavat myös GreenHeatin erittäin selkeää hinnoittelutapaa.

– Kumpainenkin osapuoli tietää, mitä homma kustantaa, he kiittävät.
Raisiolat hyödynsivät Mökkiporakaivo-hankinnassaan kotitalousvähennyksen. Se oli vaikuttava kannustin hankinnalle.

– Arvostamme myös ystävällistä ja sananmittaista asiakaspalvelua. GreenHeatissa nämä taidot ovat hanskassa, he lisäävät.
Raisiolat ihastelevat Ahti-Mökkiporakaivon tyylikkyyttä ja maisemaan istuvuutta.

– Se maastoutuu silmänmukaisesti rantamäntyjen katveeseen.

Raisiolat suosittelevat vahvasti GreenHeatin Mökkiporakaivo-vaihtoehtoja kaikille, jotka pohtivat vesihuoltonsa järjestämistä.

Pirkanmaalaisen GreenHeatin ainutlaatuisesta Mökkiporakaivosta on tullut valtakunnallinen hittituote.

Perinteinen pystymallinen Mökkiporakaivo on saanut nimekseen Ahti. Nyt arvostettu kaivontekijä tuo markkinoille kiven muotoa jäljittelevän Mökkiporakaivo Vellamon.

GreenHeatilaiset ovat kokeneet, miten suurella intohimolla niin kesämökkiläiset kuin omakotitaloasujat suhtautuvat pihapiiriinsä, sen kauneuteen ja viihtyisyyteen. Näiden arvojen pohjalta GreenHeatissa käynnistettiin kehitystyö, jonka tuloksena syntyi uudenlainen Mökkiporakaivo-vaihtoehto, silmälle kaunis sulavamuotoinen Vellamo. Tämän GreenHeat kaivoperheen uutuuden avulla saat paineveden mökkikeittiöön, saunalle, painepesurille ja puutarhaan.

Nyt Sinä voit valita mökkisi tai omakotitalosi pihan kaunistukseksi silmiäsi miellyttävän vaihtoehdon. Mikä parasta, myös Mökkiporakaivo Vellamo on pirkanmaalaista laatutyötä, joka on valmistettu korkeatasoisesta, maamme sääolosuhteet kestävästä EPP-materiaalista.

Kiinteähintaisen Mökkiporakaivon hankinta on helppoa ja turvallista!

Toimitus koostuu seuraavista vaiheista:

1) Maksuton suunnittelukäynti

2) Porausajankohdan sopiminen

3) Mökkiporakaivon poraus ja vedentulon varmistus

4) Pumpun asennus

5) Porakaivosi on nyt valmis, nautinnollista mökkeilyä ja kotoilua

 

MÖKKIPORAKAIVO AHTI ON
– helppokäyttöinen
– heti käyttövalmis ilman kaivutöitä
– jäätymätön, voi käyttää myös talvella
– kiinteähintainen

6 200 €
Kotitalousvähennys huomioituna.
(Ilman kotitalousvähennystä 8 450 €)

MÖKKIPORAKAIVO VELLAMO ON
– heti käyttövalmis
– käytettävissä myös talvella
– kiinteähintainen
– antaa painevettä useaan vesipisteeseen
– sopiva myös omakotikäyttöön

7 630 €
Kotitalousvähennys huomioituna.
(Ilman kotitalousvähennystä 9 880 €)

Mökkiporakaivot Ahti ja Vellamo
rakennetaan laadukkaasti parhailla työtavoilla ja tarvikkeilla. Pumppuna kaivoissamme on Grundfos porakaivopumppu.

GreenHeat on kehittänyt kesämökin, kakkoskodin elämän mullistavan Mökkiporakaivon. Sellaisen hankkineet asiakkaat ovat huipputyytyväisiä ratkaisuunsa ja he suosittelevat Mökkiporakaivoa kaikille vesi- ja kaivo-ongelmista kärsiville kiinteistönomistajille. Ei kaivutöitä. Sähköt hoituvat pistokeliitännällä. Toimii myös aggregaatilla. Asiakasystävällinen hinnoittelu: kiinteä hinta, joka sisältää käyttövalmiin Mökkiporakaivon. Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme: www.greenheat.fi

Kaivontekijäkonkari Vesa Purakasmäki on porannut kaivoja vuodesta 1989 lähtien

Kaivontekijäkonkari Vesa Purakasmäki on porannut kaivoja vuodesta 1989 lähtien eli huikeat 35 vuotta.

GREENHEAT / Pirkanmaan Porakaivo Oy:ssä työskentelevä Vesa Purakasmäki on alansa vankka ammattilainen. Mies on porannut kaivoja jo 35 vuoden ajan, vuodesta 1989 lähtien.
Purakasmäki sanoo, että kaivojen tekeminen on tarjonnut hänelle erittäin mielenkiintoisen leipätyön ja avannut ikkunat moni-ilmeiseen veden etsimisen maailmaan.

– Maisemat vaihtuvat, ja joka päivä edessäni ovat uudet haasteet, hän iloitsee.

Purakasmäellä on arvokas ohje kaivonhankkijoille.

– Valitse ammattilainen, jolla on asiantuntemus, kokemus sekä osaaminen. Kaivontekijän on oltava myös luotettava.

Purakasmäki nostaa kaivon poraamisesta erityisesti yhden tärkeän vaiheen esille.

– Poraaja on paljon vartijana, kun hän tekee päätöksiä työn edetessä pintavesieristyksen pituudesta sekä reiän syvyydestä veden tuoton ja veden tarpeen mukaan, hän kertoo.

Purakasmäki korostaa, että kaivo onnistuu, kun sen paikka valitaan oikein ja pintavesieristys tehdään suurella huolellisuudella.

TILAA ILMAINEN SUUNNITTELUKÄYNTI!

Porakaivot ja huollot
Raikasta vettä porakaivosta.
• Ilmainen suunnittelukäynti
• Useita vaihtoehtoja vesitarpeesi mukaisesti
• Porakaivopumput asennettuina Mökkikaivot, Omakotikaivot, XL-Porakaivot sekä kaivojen huollot

Energiakaivot
Maalämpökaivot pientaloihin sekä energiakentät suuriin kohteisiin
• Ilmainen suunnittelukäynti
• Poraus
• Asennus
• TRT mittaukset ja mallinnukset suurkohteissa

Infra & ympäristöporaukset
Ammattilaisemme totetuttavat myös vaativammat kohteet ja poraukset, kuten
• Siiviläputkikaivot
• Pohjaveden tarkkailuputket
• Porapaalut
• Ankkurointiporaukset
• Tarkkuusporaukset

MAINOS