Polttoainejakelu loppuu Vaasantien Nesteeltä – Mika Marttila avaa rengashotellin

Pohjavesialueella sijaitseva yrittäjä Mika Marttilan Neste Ylöjärvi -huoltoasema luopuu syyskuun lopussa polttoaineiden jakelusta.

Ylöjärveläinen huoltoasematarjonta kapenee. Paikkakunnan maamerkkinä Vaasantien varressa olevan Mika Marttilan huoltoaseman polttoainejakelu loppuu syyskuun viimeisenä päivänä. Yrittäjä keskittyy rengastöihin ja rengashotellin kehittämiseen. Matias Aho on aloittanut huoltopalveluiden tarjoajana.

– Ympäristölupani on päättymässä. Niiden uusiminen on osoittanut hyvin monimutkaiseksi hankkeeksi. Uudet luvat olisivat niin mittavien investointien takana, ettei meillä tämänhetkisissä olosuhteissa ole minkäänlaista realismia tarttua härkää sarvista, Marttila kertoo.

– Toimialamme on muutenkin isojen muutoksien edessä. On tunnistettava mahdollisuudet ja vaaranpaikat, hän lisää.

Marttila katsoo valoisin mielin tulevaisuuteen. Ylöjärven huoltoasemahistorian kantava paikka ei katoa kokonaan maailmankartalta.

Marttila suuntaa nyt rengasbisnekseen.

– Olemme jo käynnistelleet rengashotellin toimintaa. Meillä on erinomaiset tilat tarkoitusta varten, hän uskoo.
Marttilan mukaan Pitstop Teivo -nimellä aloittavassa palvelussa on niin rengaskauppa kuin kaikki renkaisiin liittyvät palvelut.

– Hoidamme kaikki rengastyöt.

Uutta on myös huoltopalvelut, joista vastaa Matias Aho.

– Repertuaari on kattava. Hoidamme kaikki määräaikais- ja katsastushuollot. Täällä on erinomainen tila öljymonttuineen palvelun kehittämistä varten, Aho kiittää.

Neste Ylöjärvi on liikepaikkana perinteikkään vanha. Huoltoasema avasi vuonna 1970 Kesoilin lippujen alla. Neste siitä tuli millenniumina. Ravintolapalvelut jatkuvat entiseen malliin

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
YU DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.