Jaana Peurala välittää kodit 32 vuoden kokemuksella

Jaana Peurala on työskennellyt uransa aikana myös Tampereella, mutta hän halusi takaisin Ylöjärvelle, josta kaikki alkoi.

Asuntopalvelu Peurala palvelee pirkanmaalaisia Ylöjärven Mikkolantiellä, jossa kaikki sai alkunsa 32 vuotta sitten.

Portaat olivat vielä siniset, kun 23-vuotias Jaana Peurala asteli ensimmäisen kerran tulevaan työpaikkaansa Mikkolantie 9:ään. Tuolloin osoitteessa sijaitsi ylöjärveläinen rakennusfirma, jolta Peurala oli saanut odottamattoman työtarjouksen.

Oli vuosi 1987 ja Peurala oli päättänyt vastata tarjoukseen ja ottaa samalla hypyn tuntemattomaan: hänestä aiottiin loihtia asuntomyyjä, kiinteistönvälittäjä.

Nyt 32 vuotta myöhemmin saman talon portaat ovat kuluneet keskeltä harmaiksi. Niin paljon niitä on kuljettu ylös ja alas.

Samassa Mikkolantien osoitteessa, nykyisen Pihlajalinnan yläkerrassa istuu edelleen myös Peurala – omassa Asuntopalvelu Peuralan toimistossaan.

Nainen on työskennellyt välissä myös muualla, mutta toi yrityksensä takaisin lähtöpisteeseen pari vuosi sitten.

– Asuntopalvelu Peurala ja Ylöjärven asuntopalvelu ovat samaa yritystä. Perustin aputoiminimen, jotta muutkin pirkanmaalaiset voisivat löytää palveluni, Peurala kertoo.

32-vuotisen asuntokauppauran aikana Peuralan työn keskiössä ovat olleet ennen kaikkea asiakkaat, joiden käytössä hän on ollut käytännössä vuorokauden ympäri.

Jaana Peurala aloitti kiinteistönvälittäjän työt 23-vuotiaana nuorena naisena.

– Jos asiakkaani soittaa minulle vaikkapa ilta-aikaan, vastaan aina kun voin ja soitan aina takaisin. Olen käytettävissä aamukahdeksasta ilta kymmeneen asti, seitsemän päivää viikossa.

Peurala kertoo, että hän on valmis palvelemaan asiakkaitaan jopa iltamyöhään siksi, että kiinteistönvälitys ei ole hänelle vain pelkkä työ, se on elintapa.

Siksi hän on luonut myös oman tavaramerkin, #välittämistä, johon kiteytyy kaikki, mitä hän työssään tekee.

– Työni on minulle paljon enemmän kuin pelkkää asuntojen välittämistä. Olen välittänyt aina aidosti myös asiakkaistani ja auttanut heitä koko sydämestäni.

Aidon välittämisen vuoksi Peuralaan luottavat niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat ympäri Pirkanmaata.

Osa ottaa Peuralaan yhteyttä suositusten kautta, osa loistavien kokemusten vuoksi.

– Minulla on asiakkaita, jotka ovat vaihtaneet asuntoaan neljästi kauttani.

Asuntopalvelu Peuralan kautta hoituvat paitsi asuntojen myynti mutta myös muut asiat.

Hän huolehtii tarvittaessa myytävien kohteiden uudelleenkalustamisesta tai stailaamisesta, siivouksesta, remontoinnista, muutosta tai vaikka väliaikaisen kodin hankinnasta.

– Välittäminen on minulle elämäntapa ja haluankin olla aidosti mukana asiakkaitteni elämän isoimmassa sijoituksessa. Kodin vaihtaminen on niin suuri asia, että asiakkaan täytyy saada luottaa minuun sataprosenttisesti.

 

Asuntopalvelu Peurala palvelee asiakkaita Mikkolantie 9:n toisessa kerroksessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?