MAINOS

Haluatko lasit, jotka hiovat näkösi huippuunsa?

Näkökeskuksen uusi laite skannaa asiakkaan silmät huipputarkasti. Uudenlainen mittaus auttaa saamaan lasit, joilla näkee hyvin pimeässä ja joilla erottaa sienet metsästä.
Tiina Haukipää, Näkökeskus
Tiina Haukipään vierellä on DNEye Scanner, joka kuvaa asiakkaan silmät erittäin nopeasti, kivuttomasti ja perinpohjaisesti vain muutamassa minuutissa.

Uusi laite eli Rodenstockin DNEye Scanner mittaa silmää 100 000 eri kohdasta ja analysoi koko näköjärjestelmän yksilöllisesti.

Samalla saadaan selville, kuinka pitkät kunkin asiakkaan silmät oikeasti ovat.

 

Tähän asti linssioptiikan laskennassa on käytetty yli sata vuotta vanhaa silmästandardia, jonka mukaan kaikki silmät ovat 22 milliä pitkiä, vaikka ne ovat oikeasti yksilöllisen kokoisia.

Scanner-mittauksen ja näöntutkimustuloksen yhdistämisen avulla saadaan aikaan linssit, joilla näkee paremmin ja joilla kontrastin erotuskyky on tarkin mahdollinen. Tästä on hyötyä etenkin pimeään aikaan autoiltaessa.

Kun asiakas skannauttaa silmänsä uudella laitteella, hän saa lasit, jotka ovat hänelle täydellisesti räätälöidyt.

 

Asiakas voi nähdä omasta mielestään hyvin nytkin, mutta usein uudella tekniikalla valmistettujen linssien tarkkuus yllättää.

Ylöjärven Näkökeskuksen optikko-yrittäjä Tiina Haukipää kertoo ystävästään, joka hankki uudet lasit käytyään DNEye Scanner -mittauksessa. Sekä vanhoissa että uusissa linsseissä oli lähes identtiset voimakkuudet, mutta sienimetsässä paljastui totuus.

– Ystäväni teki oman tieteellisen tutkimuksensa syksyisessä sienimetsässä ja huomasi, että hän näkee uusilla laseilla sienet paljon paremmin metsästä. Teräväpiirto siis paranee.

 

Haukipää kertoo myös toisesta ystävästään, joka valitti usein, ettei muualta hankituilla moniteholaseilla nähnyt kunnolla, eikä esimerkiksi rappusissa voinut kulkea lasit päässä. Siksi hän joutui vaihtamaan lasit välillä yksiteholaseihin.

– Houkuttelin hänet DNEye-scanneriin, ja nyt hänellä on uudet moniteholasit käytössä koko ajan, ja hän hankki vieläpä monitehoaurinkolasitkin, kertoo Haukipää.

Ylöjärven Näkökeskuksen uusi skanneri on ollut käytössä nyt parin kuukauden ajan.

– Olemme saaneet positiivista palautetta asiakkailta, joilla on ollut yksilöllisesti mitoitetut moniteholasit – tämä on vielä askel eteenpäin niistä, sanoo Haukipää.

 

Uusia DNEye Scanner -laitteita on Suomessa vasta 35 kappaletta ja ainoastaan Fenno Optiikka -liikkeissä, joihin Mastontiellä sijaitseva Ylöjärven Näkökeskus lukeutuu.

 

Silmälasit luovat lookin – Tyylitaituri Hanna Loutesalmi apunasi!

Usein käy niin, että kun asiakas hankkii itselleen uudet lasit, hän halua myös päivittää koko tyylinsä.

Ylöjärven Näkökeskus on herännyt tähän seikkaan ja tarjoaa nyt asiakkailleen kerran kuussa stailaus-Pop Up -päiviä stylisti-kehysasiantuntija Hanna Loutesalmen kanssa.

Päivissä voi saada apua myös pelkkiin vaatepulmiin ja meikkaukseen. Silmälasien ostaja saa stailauksen (arvo 180 euroa) veloituksetta.

Loutesalmen apua voi pyytää jo valittaessa kehyksiä tai vasta sen jälkeen.

Seuraava Pop Up -tyylipäivä järjestetään lauantaina 24.11.2018 kello 10–14 Ylöjärven Näkökeskuksessa osoitteessa Mastontie 2.

 

 

MAINOS


Comments are closed.