Kuntokontti aukeaa taas Räikälle – viikonloppuna pääsee tutustumaan veloituksetta

Viime kesänä Räikälle auennut toiminnallinen ulkokuntoilualue Räikän kuntokontti aukaisee ovensa jälleen tulevana viikonloppuna.
Kuntokontista löytyy monenlaisia välineitä, ja treenialueen alustana on mattoa ja tekonurmea. Kontin oikeallella sijaitsee lounge-alue, jossa voi hörpätä vaikkapa palautusjuoman treenin päälle. (arkistokuva)

Avajaisviikonloppuna 4.5.6. klo 1020 on luvassa avoimet ovet, jolloin yleisö pääsee tutustumaan Kuntokontin tarjontaan. Myös valmentajat ovat tavattavissa molempina päivinä.

Avajaisviikonloppuna Kuntokontilla pääsee siis kokeilemaan veloituksetta omatoimitreenaamista tai osallistumaan ryhmätreeneihin.

Räikän Kuntokontti avasi ovensa Räikällä ensi kerran vuonna 2021. Kuntokontin pyörityksestä vastaavat yrittäjäkaverukset Kari Malkamäki ja Janne Haukilahti. Räikän Kuntokontti pitää sisällään aidatun ulkokuntoilualueen, jossa pääsee tekemään sekä crossfit-tyyppistä treeniä että tavallista salitreeniä. Kontilla järjestetään myös ryhmäliikuntaa eri ikäisille ja tasoisille liikkujille.

Lue myös: Maistuisiko salitreeni kesäsäässä ja sen jälkeen pulahdus Keijärvessä? Tällainen on Räikälle aukeava uudenlainen ulkosali, jossa pääsee voimailemaan koko kesän