Poliisi pyytää yleisöhavaintoja laavun polttajasta – Viimeisen retkeilijän tiedetään poistuneen alueelta puolenyön aikaan

Poliisi tutkii Pikku-Ahveniston tulipaloa vahingontekona. Laavu ja sen viereiset rakennukset sytytettiin tuleen tahallaan tämän viikon torstaina.

Tulipalossa tuhoutuivat niin laavu, kaksi puuvajaa ja wc.

Pelastuslaitoksen saapuessa torstaina klo 8 aikaan laavulle mitään ei ollut enää tehtävissä ja rakennukset olivat tuhoutuneet täysin. Sekä poliisi ja pelastuslaitos totesivat, että palo tahallaan sytytetty.

Poliisin tiedossa on, että viimeisin laavulla retkeillyt henkilö on poistunut paikalta 16.9. klo 00.30 aikaan. Retkeilijä on tavoitettu eikä häntä epäillä rikoksesta.

Poliisi tutkii tulipaloa vahingotekona. Vahingonteosta voidaan tekijä tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

Poliisi pyytää vihjeitä Nokian poliisiasemalla puhelinnumerossa 0295 445 888 (ma-su klo 8-16) tai sähköpostitse vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Lue myös:

Kuvat osoittavat surullisen näyn – Kaupungin työmaapäällikön mukaan Pikku-Ahveniston laavun palaminen maantasalle on kosketanut monia: ”Aina siellä oli nuotiolla ihmisiä”

Paikalla ollut paloesimies Jarmo Järvinen kertoo, miksi Pikku-Ahveniston laavun tulipalo ei ole voinut lähteä liikkeelle nuotiosta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?