Kuvagalleria: Koronakevään ylioppilaat saivat valkolakkinsa vihdoin perjantaina Valossa

Keväällä 2020 ylioppilaaksi kirjoittaneet Ylöjärven lukion opiskelijat saivat vihdoin valkolakkinsa perjantaina Koulutuskeskus Valossa järjestetyssä lakitustilaisuudessa.
Valkolakin painoi päähänsä yhteensä 115 ylioppilasta.

Koronakevään vuoksi tuoreet ylioppilaat saivat keväällä vain todistukset, mutta nyt oli vihdoin aika painaa päähän valkolakki – vieläpä yleisön kera. Lakitettavana oli kaikkiaan 115 ylioppilasta, sillä kaikki eivät juhlaan päässeet.

Juhlapuheen pitänyt lukion rehtori Jarkko Tuomennoro huomautti, että poikkeusolosuhteissa kirjoittaneet ylioppilaat ovat mielenpainuva ikäluokka, sillä vuonna 2017 lukiotaipaleensa aloittaneilla on ollut koko opiskelujen ajan vahva yhteishenki.

– Joukossa on hyvin valovoimaisia persoonia, ja näillä opiskelijoilla on selvästi halu päästä elämässä eteenpäin. On haluttu oppia uutta ja opettajiakin on haastettu kunnolla, Tuomennoro kiteytti.

Alla olevan kuvagallerian kuvat saat suuremmaksi klikkaamalla.

Lue myös:

Onnea ylioppilaille – Katso nimilista kaikista kevään 2020 ylioppilaiksi valmistuneista 

Lukihäiriö ei estänyt Iida Leppiniemen opiskelumenestystä – Hän valmistui lukiosta 9,29 keskiarvolla, vaikka yläkoulu meni vähän penkin alle

Saana kirjoitti neljä laudaturia ja kolme eximiaa – aiemmin hän halusi opiskelemaan teologiaa, mutta muutti mielensä viime talvena

Näin Ylöjärvellä juhlittiin valkolakkeja 1960-1990-luvuilla: Ruusuja sankarivainajille, ravintolariehaan Rosendahliin