Katso nimilista ylioppilaiksi valmistuneista – onnea uusille ylioppilaille!

Puuttuuko ylöjärveläinen ylioppilas listasta? Voit ilmoittaa ylioppilaan nimen ja oppilaitoksen toimituksellemme osoitteeseen toimitus@ylojarvenuutiset.fi.

Ylöjärven lukio:

Enni Aatamila, Katariina Ahonen, Rina Anttila, Eelis Arvio, Mimosa Arvio, Risto Auri, Diana Basharyar, Leila Beloued, Wilma Bruun, Vilhelmiina Hakari, Jenna Hakoaho, Anna Halttunen, Kalle Havia, Ilmari Heikkilä, Akseli Helenius, Valtteri Hermonen, Alexandra Herva, Marcos Homar Heinonen, Saku Hyväri, Ville Hyvönen, Marika Hämäläinen, Laura Immonen, Ville Jaskara, Saana Joutsenvirta, Luukas Jäntti, Antti Järvensivu, Luukas Järvensivu, Hilla Järvinen, Tuomas Karema, Iidasofia Karjalainen, Eeli Keskitalo, Elias Kinnunen, Annika Kivimäki, Joonas Kivioja, Julia Koivula, Laura Koivula, Annika Koksalo, Pauliina Konttinen, Simo Koskela, Saskia Kröger, Pihla Kuulas, Silja Kuusijärvi, Eetu Kuusimäki, Ville Kylkilahti, Vilho Kärkimaa, Sannamari Laakso, Kalle Lahtinen, Juho Laikola, Lauri Laine, Lauri Laitila, Aaro Lamminsivu, Julia Lastumäki, Konsta Lehtola, Sofi Lehtonen, Iida Leppiniemi, Saana Luoma, Roope Mantere, Mirko Mensonen, Matias Micklin, Rasmus Mikkonen, Maija Murto, Helmi Mäkelä, Konsta Mäkelä, Iida Mäkinen, Milja Mäkinen, Pinja Mäkinen, Ossi Neronen, Mikael Niemi, Vertti Nuotio, Elviina Nurminen, Leo Nykamb, Venla Oksala, Christian Ovaska, Onni Pakka, Iisa Peltokunnas, Kamilla Peltomaa, Roosa Peltonen, Jenna Pirttiniemi, Oskari Pitkäranta, Niko Poikkimäki, Leevi Päivinen, Emilia Pöyry, Teemu Rauhala, Veeti Saarilahti, Pinja Setälä, Roope Sihvo, Susanna Silvola, Tomas Simolin, Sanna Siuko, Siiri Siuko, Eemeli Skyttä, Arttu Soinila, Aleksi Stenberg, Santeri Suomalainen, Lauri Sutinen, Juho Syrjä, Roni Syrjänen, Aaro Säynäväjärvi, Helena Tahlo, Paavo Tani, Jussi Toivanen, Arno Tuhkanen, Erkka Tuhkanen, Riina Tuomaala, Neo Tuomainen, Oona Turpeinen, Aapo Tuulentie, Helena Unkuri, Rasmus Varvio, Tino Vehkalahti, Henna Videnoja, Lassi Viljamaa, Jaakko Vilkuna, Urho Vuolle, Onni Vähäsarja, Ammi Välitalo, Milja Wallin

Ylöjärven lukio, kaksoistutkinnon suorittaneet:

Julia Kaasalainen, Alissa Kasurinen, Eetu Kaukola, Janette Kemppainen, Iida Konttinen, Jonni Kortteus, Jesse Nordgren, Jenna Paananen, Aleksi Partio, Anniina Pirttiaho, Jemina Ruuskanen, Pyry Sivula, Lauri Tapala, Ella Terävä, Roope Ylönen

Tammerkosken lukio:

Iiris Paljakka

SASKY/Pirkanmaan aikuislukio:

Samuli Pulkkinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?