YIlves FS varmisti Kakkosen voiton

Ylöjärven Ilveksen miesten futsalin edustusjoukkue varmisti Kakkosen sarjavoiton kolme kierrosta ennen sarjan päättymistä voittamalla kotiottelussaan Fenix FT:n 12–7 (5–2).

Urheilutalolla nähtiin erittäin yleisöystävällinen kamppailu, kun kapeilla materiaaleilla operoineet joukkueet pelasivat erittäin avoimen ja tapahtumarikkaan ottelun. YIlves FS hallitsi ottelun alkua ja siirtyi ottelun 13. minuutilla jo 5–0-johtoon. Fenix FT onnistui kuitenkin tekemään kaksi kavennusosumaa ennen taukoa, kun kotijoukkue nosti hieman jalkaa kaasulta.
Toinen puoliaika alkoi taas kotijoukkueen komennossa ja ottelu näytti ratkeavan, kun YIlves FS siirtyi 8–2-johtoon.
Kamppailuun saatiin kuitenkin vielä aivan uudenlaista jännitystä, kun kotijoukkue ei laittanut hyvistäkään paikoista palloa verkkoon ja vierasjoukkue käytti pehmeän puolustuksen tarjoamat paikat hyödykseen kirien kahden maalin päähän kolme minuuttia ennen loppua.
Neljän peräkkäisen päästetyn maalin jälkeen seuranneella kotijoukkueen aikalisällä annettu hiustenkuivaus palautti sarjakärjen pelin takaisin raiteilleen ja seuraavien kahden minuutin aikana pallo kaivettiin neljä kertaa vierasjoukkueen verkosta.
Vierasjoukkue Fenix FT sai kuitenkin itselleen pelin viimeisen tilastomerkinnän, kun se kavensi ottelun viimeisellä sekunnilla lopputulokseksi 12-7.
Kotijoukkueen pisterohmuina kaikkien hukattujen paikkojen keskellä toimivat Panu Kangasniemi (4+1), Toni Toijala (3+1), Roope Kostiainen (2+2) ja Amin Chouaib (0+4). Eemeli Vilpponen (2+0) ja Arttu Haataja (0+1) saivat myös nimensä pöytäkirjaan.
Seuraavan pelinsä YIlves FS pelaa lauantaina Valkeakoskella WFT:n vieraana, jonka jälkeen sarjassa on jäljellä vielä kaksi kotiottelua. Lauantaina 3. maaliskuuta Urheilutalon kotiluolassa vastaan asettuu PJK/2 ja lauantaina 10. maaliskuuta Ilves-Kissat. Molemmat kotiottelut alkavat kello 15 ja niihin on vapaa pääsy.

Comments are closed.