Tue seuraa aamiaisella

Ylöjärveläisten urheiluseurojen ja yhdistysten toimintaa voi nyt tukea syömällä tuhteja, mannermaisia lauantaiaamiaisia.

Ravintola Pepperissä tarjoillaan ensi lauantaina ensimmäinen sponsoriaamiainen, jonka ostamalla voi tukea paikallisen jääkiekkojoukkueen Uplakersin 07-juniorien toimintaa. Ravintola kattaa pöytään mannermaisen aamiaisen, ja seuran talkooväki hoitaa lippujen myynnin. Seura saa noin puolet jokaisen myymänsä lipun hinnasta.

Uplakersin puolelta aamiaisen puuhamiehenä toimiva Petri Paala kertoo, että aamiaislippuja on ollut mukava myydä.

– Koko perheen ja lähipiirin kesken syötävä lauantaiaamiainen yhdistää leppoisan yhdessäolon ja varainkeruun. Aamiaislippu on siis hiukan erilainen myyntituote kuin keksit ja wc-paperit, joita aika moni seura ja koululuokka kaupittelee.

Kahden jääkiekkoilevan pojan isälle seuran varainkeruu on tuttua puuhaa. Kun lapsen harrastukseen kuluu yli tuhat euroa kaudessa, vanhemmat osallistuvat mielellään talkoisiin, joilla kustannuksia saadaan hiukan alaspäin.

Paalan perheessä jääkiekkoharrastus on arvioitu joka euron arvoiseksi.

– Jääkiekko on mielenkiintoinen, Pirkanmaalla perinteikäs urheilulaji. Siinä lapset oppivat toimimaan ryhmässä, ottamaan kaverit huomioon ja noudattamaan yhteisiä sääntöjä. Nykynuorisoa kiehtovien videopelien, tablettien ja kännyköiden vastapainoksi on myös tosi hyvä käydä usean kerran viikossa harrastamassa monipuolista liikuntaa, kiekkopoikien isä toteaa.

Seurat ja yhdistykset voivat ottaa yhteyttä ravintolaan, mikäli mielivät järjestää vastaavia tapahtumia.

Comments are closed.