Mopot kulkemaan 60 km/h

Mielestäni mopojen vakionopeus pitäisi nostaa 60 km/h.
Nykyään mopojen vakionopeus on 45-50 km/h. Nykyään vakiomopot hidastavat liikennettä liikaa.
Muutos laskisi viritettyjen mopojen määrää, joka tarkoittaisi sitä, että liikenneturvallisuus nousisi, koska viritettyjen mopojen kuljettajat eivät lähtisi poliisia karkuun.Jos mopojen vakionopeus nousisi 60km:iin tunnissa, vakiomopojen määrä nousisi. Vaarallisia ohituksia ei tulisi niin useasti.

VEETI PÄIVINEN
Ylöjärven Yhtenäiskoulu 8. b

Yksi kommentti

  1. kaj

    ehdottomasti 60 vauhti mopoille . silloin ei mopoilijan tarvitse pelätä niin paljon autoilijoita jotka ”omistavat” kaikki tiet! vaarallisia ohituksia tulee silti tapahtumaan koska suurin osa autoilijoista EI voi ajaa mopon takana!!! pitää päästä HETI ohi!!!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?