Ryhdin A-tytöillä haasteita Hollolassa

Ryhdin A-tyttöjen lentopallo joukkue suuntasi viime lauantaina kohti Hollolaa, jossa vuorossa oli E-pooliturnaus.

Ryhdin ensimmäinen vastustaja oli EspooLentis. Ylöjärveläistyttöjen pelissä näkyi alusta asti ennakkosuosikin paineet. Ryhtiläiset jännittivät ja otteet kentällä ailahtelivat.

Ensimmäinen erä eteni tasaisesti aina erän puoliväliin saakka. Sen jälkeen Ryhti otti tarvittavan eron ja vei erän pistein 25–20. Toinen erä meni pitkälti samalla kaavalla kuin ensimmäinenkin. Erä oli Ryhdin hallussa, mutta vieläkään peli ei ollut ylöjärveläisten omalla tasolla. Yksittäisiä onnistumisia tuli kuitenkin ajoittain ja niiden siivittämänä Ryhti voitti toisen erän 25–19.
Kolmannessa erässä Ryhdin laitahyökkäykset alkoivat kulkea Jerina Mattsonin johdolla ja ero joukkueiden välillä kasvoi. Ryhti sai pelin rauhoittumaan, jonka ansiosta suoritukset olivat aiempaa parempia. Kolmas erä päättyi Ryhdin 25–17-voittoon. Koko ottelu Ryhdille siis erin 3-0.

Toisessa kamppailussa Ryhti kohtasi kotijoukkue SalPiksen. Ryhdin joukkue huomasi nopeasti, että vastus halusi todella kovasti voittaa juuri ylöjärveläisjoukkueen.

Salpis vei ensimmäistä erää hyvän keskihyökkäyksensä johdolla. Ryhti pääsi pelin rytmiin mukaan vasta erän puolivälissä. Ryhti kuroi Salpiksen etumatkan melkein kiinni, mutta se ei riittänyt. Kotijoukkue vei ensimmäisen erän 25–22.

Toisessa erässä Ryhti jatkoi siitä, mihin se avauserässä jäi. Peli oli todella tasapainoista ja tuntui, ettei Salpis pääse peliin mukaan. Senni Virtasen loistava liberotyöskentely ja Veera Nikkilän monipuolinen passipeli olivat avainasemassa, kun Ryhti voitti toisen erän 16–25.

Kolmas erä oli todella hyvää taistelua puolin ja toisin. Ottelu olisi tosin ansainnut hieman tarkemman tuomarityöskentelyn, sillä tällä kertaa virheitä tuli aivan liikaa ja Ryhdin pelaajat turhautuivat tuomioihin.

Lopulta kolmas erä päättyi kotijoukkueen voittoon 25–19. Tämä tiesi sitä, että SalPis nousi ylempään pooliin ja Ylöjärven Ryhti jatkaa pelaamistaan E-poolissa.

Ryhdin joukkueessa pelasivat edellä mainittujen lisäksi kapteeni Salli Joutsenvirta, Inka Yläkangas, Pinja Lepola, Adele Selkee, Laura Laukkanen ja Nelli Nieminen. Valmennuksesta vastasivat Päivi Raittinen ja Sami Yläkangas.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?