Ryhdin kakkossarjatiimille voitto ja tappio

Ylöjärven Ryhdin naisten lentopallon kakkossarjajoukkue sai maistaa viime viikolla sekä tappion karvasta kalkkia että voiton makeutta.

Ylöjärven Ryhti kohtasi viime viikon tiistain paikallisottelussa Lamminpään Korven. Ryhti voitti kamppailun tiukan väännön jälkeen eräluvuin 3–2.
Sunnuntaina ylöjärveläiset kohtasivat kaimaseuransa Kurikassa eli paikallisen Ryhdin.
Emäntäjoukkue Kurikan Ryhti ei antanut ylöjärveläisille mitään kotiiviemisiä, vaan vei ottelun nimiinsä eräluvuin 3–0 (25-15, 25-18, 25-16).
Ryhdin valmentaja Harri Matilainen harmitteli tappiota, mutta antoi joukkueelleen toisaalta synninpäästön.
– Joukkue oli kyllä hyvin latautunut, mutta ehkäpä jatkuva bussissa istuminen ja iso määrä pelejä johti alisuoriutumiseen. Heikoimmin meillä sujui vastaanotto, ja kun tuo osa-alue sakkaa, niin muulla pelillä ei voi asiaa oikein paikata.
– Mutta kyllä pelissä oli hyviäkin elementtejä rumista numeroista huolimatta, väkivahva vastustaja ei vain antanut satapäisen kotiyleisönsä edessä mitään anteeksi, Matilainen summasi.
Ryhdin parhaat pelaajat olivat passari Ilona Matilainen ja kapteeni-hakkuri Salli Joutsenvirta. Ryhdin seuraava peli pelataan Siivikkalan koululla sunnuntaina 26. marraskuuta kello 14. Silloin vastaan asettuu lohkoa johtava Supi Volley Tampereelta.

Comments are closed.