Kauppaan tulee kaksi sisäänkäyntiä ja uusi osuusravintola Oksa

S-marketin laajennus valmistuu jouluksi

Moni Kuruntietä kulkenut on huomannut, että S-marketin viereisellä pellolla on alkanut tapahtua. Myymälä laajenee noin kolmasosan nykyisestä koostaan.
S-market., laajennus

Laajennustyömaa näkyy hyvin Kuruntieltä päin. Jukka Suoniemen mielestä S-market pysyy edelleen lähikauppana, vaikka tilaa tuleekin lisää.

S-market Ylöjärvi laajenee lähikuukausina noin 500 neliöllä. Lisäneliöt takaavat sen, että myymälän ruokavalikoima lisääntyy suunnilleen tuhannella uudella tuotteella. Sen lisäksi S-marketiin tulee toinen sisäänkäynti ja kaiken kukkuraksi uusi ravintola.

Uusi osuusravintola Oksa sijoittuu tilaan, joka aukenee heti pääsisäänkäynnin vieressä. Tässä tilassa on nykyisin kassat, jotka siirtyvät viereiselle sivustalle.

Ravintolasta kalaa ja kahvia

Ravintola Oksaan tulee nykyistä palvelulinjastoa laajempi palvelulinjasto, josta voi ostaa esimerkiksi valmisruokia, salaatteja ja kalaa. Asiakas voi nauttia uudessa ravintolassa myös kahvia ja leivonnaisia.

– Ravintolaan on otettu mallia Valkeakosken S-market Koskikaran Oksa-ravintolasta, kertoo S-marketpäällikkö Jukka Suoniemi.

Myymälä kasvaa, mutta on silti lähikauppa

S-market, laajennus

Jukka Suoniemi seisoo paikassa, johon tulee uusi ravintola Oksa.

S-marketin pääsisäänkäynti säilyy nykyisellä paikallaan. Kakkossisäänkäynti tulee ABC:n puolelle. Oikeastaan lähes koko marketin järjestys muuttuu.

Mutta vaikka järjestys muuttuu ja tuotteita tulee nykyistä enemmän, kauppa pysyy marketpäällikön mukaan inhimillisen kokoisena.

– Pysymme edelleen mukavan kokoisena, sellaisena lähikauppana, luonnehtii Suoniemi pian 2 000 neliöön kasvavaa myymäläänsä.

Laajennusosaan puolestaan siirretään ainakin  hedelmä- ja vihannesosasto, leipäosasto ja suurin osa kylmäkalusteista.

Energiaa säästävät kylmäkalusteet

S-market tuli Kirkonseudulle liki 11 vuotta sitten, ja koska se otettiin heti hyvin vastaan, myymälä jäi heti alkuunsa hieman pieneksi. Laajennus on siis kovinkin odotettu.

– Olemme kaupan sijaintiin tyytyväisiä. Olemme lähellä asiakkaita, ja asutus kasvaa ympärillämme.

Laajennuksen yhteydessä myymälä saa myös uudet kalusteet ja muun muassa ympäristöystävälliset ja energiaa säästävät, ovelliset kylmäkalusteet. Niihinkin kauppias on kovin tyytyväinen.

Tilapäistä ahtautta

Remontin on tarkoitus valmistua niin, että asiakkaat pääsisivät uudistuneeseen myymälään jouluostoksille.

S-market on avoinna koko remontin ajan. Kaupan käytävillä saattaa olla remontin aikana tilapäistä ahtautta.

 

 

 

 

 

Kommentit (4)

  1. Sari-Anne Syrjänen

    Mikä ihmeen aakee, laakee tila on kassoilta poistuttessa, mutta kassojen edessä ei ole lainkaan tilaa? Jos myymälä suunniteltu siten,että liha-/kalaosatolta ja maitohyllyltä tullaan kassoille, ei kenenkään mieleen tule kiertää muiden pitkien hyllyjen takaa päästääkseen kassalle.
    Vaalean leivän kassan puoleisella käytävällä ei ole tilaa ohittaa ostoskärryjen kanssa toista asiakasta.
    Ovatko hiukan suunnitelmat keskeneräiset?

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?