Ryhdin C-nuorilla hurja voittotahti

Ryhdin C-ikäiset lentopalloilijat tekivät vastustajistaan selvää jälkeä SM-sarjapooliensa viimeisissä turnauksissa.

C-pojat kävivät Jalasjärvellä D-poolin mittelöissä ja voittivat isäntäjoukkue Jalaksen 2–0 (25–21, 25–14) sekä Lempäälän Jyryn 2–0 (25–20, 25–14). Virtain Veikot nappasi erän, mutta Ryhti taisteli 2–1 (25–19, 21–25, 15–8) -voiton.
Ryhdin hyökkäyspelin hahmona heilui Aleksi Rantanen kovilla lyönneillään. Rantanen on löytänyt jälleen hyvän harjoittelumotivaation, mikä näkyy kentällä selvästi.
– Olimme parempia kuin vastustajamme, mutta emme suinkaan leikkineet Veikkoja vastaankaan, valmentaja Olli Kainulainen kommentoi.
Ryhti jatkaa 11. huhtikuuta todennäköisesti Sastamalassa pelattaviin SM-välieriin, kuten tekee turnauksessa viimeiseksi jäänyt Jyrykin, sillä Jalas ja Veikot peluuttivat yli-ikäisiä.
Välierissä Ryhtiä vastaan tulevat Sodankylän Tähti-Volley, Vammalan Lentopallo ja Haminan Arsi. Kahden parhaan joukkoon sijoittuminen ja sitä myötä SM-lopputurnauspaikka ei tule helpolla.
– Tähti on meille uusi tuttavuus mutta tilastojen mukaan erittäin kova porukka. Toisesta paikasta tulee tiukka vääntö VaLePa:n kanssa, Kainulainen arveli.

C-tytöille neljä voittoa

C-tytöt olivat menettäneet mahdollisuutensa mitalipeleihin jo ennen Hauhossa pelattua H-pooliturnaustaan, mutta se ei syönyt peli-iloa.
Ryhti nuiji Messukylän Toverit 2–0 (25–12, 25–18), Virtain Veikot 2–0 (25–9, 25–11), Lamminpään Korven 2–0 (25–7, 25–17) ja Team Tawast Volleyn 2–0 (25–7, 25–9).
Valmentaja Virpi Oksala käytti kaikkia 12:ta pelaajaa, joten kaikki saivat tärkeää pelikokemusta.
Koko porukan syötöt sekä passari Venla Oksalan ja Minerva Kanniston pyörittämä paterihyökkäys toimivat vastustamattomasti.
– Hienoa, että koko kauden harjoittelemamme asiat toimivat niin hyvin! Oksala ilahtui.
Ryhdillä on vielä jäljellä sijoitusturnaus huhtikuussa. Oksala suuntaa kuitenkin katseensa jo ensi kauteen, sillä nyt joukkueesta vain kolme tyttöä kuului vanhempiin C-ikäisiin.
– Vaikka emme yllä kovin korkeaan sijoitukseen, voitimme jokaisessa turnauksessa ainakin yhden ottelun. Tytöt kehittyivät selvästi, Oksala kiitteli.
B-pojilla
välierät kotona
Lentopallokausi jatkuu Ylöjärvellä jo tämän viikon lauantaina, kun Ryhti isännöi B-poikien välieräturnausta.
Lauantaina kello 11 urheilutalossa alkavissa peleissä kotijoukkue saa vastaansa Nurmon Jymyn, Laihian Lujan ja Alahärmän Kisan.
Lopputurnauspaikka on tarjolla kahdelle joukkueelle.

Comments are closed.