Karatekat ottivat kuusi mitalia

Ylöjärven Shotokan karateseuran karatekat toivat mukanaan kuusi mitalia Lahdessa järjestetystä perinteisestä Kokoro Cupista.

Kokoro Cupiin oli ilmoittautunut peräti 292 kilpailijaa 21 karateseurasta.
Ylöjärveltä kilpailuihin lähti yksitoista kilpailijaa valmentaja Tero Rajalan johdolla.
Otso Järvinen aloitti upeasti voittamalla 10–11-vuotiaiden poikien alempien vyöarvojen kata- eli liikesarjan.
Kadettien eli 14–15-vuotiaiden poikien katassa Jimi Lehtonen selvisi komeasti hopealle. Jimi Landström oli samassa sarjassa kolmas. Otto-Ville Tuli nappasi pronssia puolestaan yli 68-kiloisten poikajunioreiden kumitesta eli ottelusta. Sarjan voitti ylöjärveläinen Jimi Helin, joka edustaa Hämeenlinnan Karateseuraa.
Miikka Salonen oli kolmas 12–13-vuotiaiden poikien alle 54-kiloisten ottelussa.
Miska Salonen sijoittui puolestaan hopealle alle 57-kiloisten kadettipoikien ottelussa.
Kahdeksasta yhdeksään vuotiaiden poikien pyykkipoikaottelusta Ylöjärvelle mitalin toi toiseksi sijoittunut Leo Lehtonen.