Sorvanto sai vahvan valtakirjan

matti_paakirjoitus_320x194pxlHallintojohtaja Jarkko Sorvanto on odotetusti Ylöjärven uusi kaupunginjohtaja.
Kaupunginvaltuusto antoi suosikilleen vahvan valtakirjan virkaan. Peräti 32 valtuutettua ilmaisi tukensa virkaa tekevälle kaupunginjohtajalle.
Kulisseissa kuhisi kovastikin viime viikon maanantain jälkeen. Kaikki luottamushenkilöt eivät malttaneet luottaa siihen, että jokainen valtuutettu kykenee luomaan oman kantansa suosikistaan. Etenkin rummutus kakkoseksi jääneen Heidi Rämön puolesta kävi kiihkeänä.
Ylöjärveläiset kunnallispäättäjät ovat päässeet palkkaamaan kuntajohtajaa harvoin, koska viran haltijat ovat perinteisesti viihtyneet niin pestissään kuin paikkakunnallaan. Jarkko Sorvanto on vakuuttanut sitoutumistaan niin tehtävään kuin kaupunkiin. Kilpasisar Heidi Rämö on vaihtanut työtä ripeässä tahdissa, ja hänen nimensä on vilahdellut tuon tuostakin eri tehtäviä tavoitelleiden listoilla.
Vanha suomalainen kansanviisaus sanoo: ”Hyvä kello kauas kuuluu, paha vielä kauemmas.” Etenkin huippuvastuullisiin virkoihin valittavien henkilöiden taustojen selvittämisen kanssa on aina oltava tarkkana. Palkkaamistilanteissa ei ole sijaa minusta tuntuu -tiedoille.
Yksi johtava ylöjärveläispoliitikko ennätti jo viime viikolla antaa Jarkko Sorvannolle tunnustusta miehen hyväoppisuudesta. Kiittäjän mukaan hallintojohtaja on ennättänyt omaksua edeltäjältään vuodessa silmiinpistävän paljon. Näin ollen vt. kaupunginjohtajankin nimeäminen onnistui hyvin.

Comments are closed.