Iskun voimistelijat hyvässä vireessä

Ylöjärven Iskun voimistelijat olivat hyvässä vireessä sekä TUL:n Tampereen piirin kilpailuissa että Sydän-Suomen aluemestaruuskilpailuissa.

TUL:n kisoissa Iskun Valo-joukkue voimisteli hienosti A-kategoriaan 12–14-vuotiaiden kilpasarjassa. Tulos oikeutti jaettuun piirin mestaruuteen.
10–12-vuotiaiden sarjaan osallistunut Kaisla-joukkue voimisteli puolestaan kategoriaan 7. Tuloksella selvisi sijoille 4–6.
Ylöjärven Iskun Valottaren ja Rantaperkiön Iskun Nikhin yhteisjoukkue Isku Agg Nikhi voitti kultaa 12–14-vuotiaiden SM-sarjassa pisteillä 15,25.
Aluemestaruuskisoissa Kaisla-joukkue voimisteli jälleen 10–12-vuotiaissa kategoriaan 7.
Valo-joukkue otti puolestaan jaetun voiton 12–14-vuotiaiden kilpasarjassa voimistelemalla kategoriaan A.
Isku Agg Nikhi sijoittui toiseksi 12–14-vuotiaiden SM-sarjassa 16,25 pisteellä. Voiton vei 16,40 pisteellä Vaajakosken Kuohun Fitrit-joukkue.