EM-kisoista hyvää kokemusta

Ylöjärven Taekwon-do Centerin urheilijat Ronnie Pääsky, Jere Pohjonen ja Joel Into eivät yltäneet mitaleille taekwon-don EM-kisoissa Italian Riccionessa.
Parhaaseen suoritukseen ylsi junioreiden 1. danin liikesarjakilpailussa Ronnie Pääsky, joka ylsi sijoille 5–8.
Pääsky löi ensimmäisessä kaksintaistelussa slovenialaisen Primoz Drevensekin. Toisella kierroksella ylöjärveläinen kukisti italialaisen David Putzolun. Seinä tuli vastaan kolmannella kierroksella, kun venäläinen Rauf Kamolov oli Pääskyä parempi.
Alle 68-kiloisten junioreiden sarjassa otellut Jere Pohjonen voitti ensimmäisellä kierroksella hollantilaisen Piet Sevenichin. Toisella kierroksella tuli kuitenkin tappio ukrainalaiselle Danylo Demchyshynille, joten Pohjonen jäi sijoille 9–16.
Joel Into pääsi suoraan alle 56-kiloisten junioreiden toiselle kierrokselle, jossa vastaan asettui venäläinen Ali Guseynov. Into hävisi ottelun ja ylsi niin ikään sijoille 9–16.