YPA sai Sastamalasta vain pisteen

Kahden viime kuukauden aikana pelkkiä voittoja kerännyt Ylöjärven Pallon miesten edustusjoukkue joutui viime viikonloppuna tyytymään tasapeliin ja tappioon salibandyn 4-divisioonan otteluissa.
Sastamalassa pelatun turnauksen avauspelissä YPA väänsi tasapelin Nokian KrP II:n kanssa. Molemmat joukkueet osuivat ottelussa neljä kertaa. YPA:n maalintekijöinä toimivat kahdesti osunut Sami Pettinen sekä Ville Räsänen ja Jere Nenonen.
Toisessa kamppailussa YPA koki hieman yllättäen tappion Walkiakoski Futsal Teamille. Ottelun käännekohta nähtiin toisessa erässä, jossa WFT iski kolme maalia viiden minuutin sisällä. YPA painosti kolmannessa erässä vimmatusti, mutta WFT iski vaarallisilla vastahyökkäyksillä lisää maaleja. Lopulta YPA taipui lukemin 3–6. YPA:sta osuivat Teemu Leppänen, Jere Nenonen ja Miika Ruuskanen.

Comments are closed.