Pankkien tulokset kuvaavat hyvin Ylöjärven kasvua

Ylöjärvellä toimivat merkittävät pankit ovat julkistaneet viime vuoden tuloksensa. Ne ovat mairittelevaa luettavaa. Rahalaitoksilla pyyhkii hyvin.
Pankkien tuloksellinen ja kannattava toiminta kertoo siitä, että ylöjärveläisillä ja paikkakunnalla menee hyvin. Paremmin kuin monella muulla.
Hillo syntyy siitä, että voimakkaasti kasvava kaupunki tarjoaa hedelmällisen toimintaympäristön. Siitä hyötyvät pankkien lisäksi eri palveluiden tarjoajat ja tuotteiden valmistajat, kuten leipomot. Runsaan 31 000 asukkaan popula muodostaa riittävän ostovoimaisen kuluttajakunnan.
Huomio kiinnittyy eri pankkien hankkimiin uusien asiakkaiden määriin. Esimerkiksi Tampereen Seudun Osuuspankki ja Aito Säästöpankki saivat satoja uusia asiakkaita. Asiakkuuteen liittyy yleensä asuntolainan nostaminen. Luotto taas on perinteisesti pankin ruokahammas näinä aikoina.
Pankit kiittävät kilvan sitä, että toimivat juuri Ylöjärven kaltaisessa eteenpäin pyrkivässä kasvukaupungissa. Se kasvattaa koko ajan tuntuvasti asukasmääräänsä ja imuroi menestyviä yrityksiä. Moni uusi yrittäjä saa kimmokkeensa paikkakunnan elinvoimaisuudesta. Tästä kertoo muun muassa yrityksien nettolisäys, joka viime vuonna oli runsaat sata.
Myönteisellä ilmapiirillä ja keskeisellä sijainnilla on merkitystä. Ylöjärven positiivinen suhtautuminen tulevaisuuteen ärsyttää joitakin ihmisiä ja tahoja. Hyvä kuitenkin lannistaa pahan, mikä on syytä muistaa jokaisen vakavan tulevaisuuden rakentajan.

Comments are closed.