Ylöjärvikin mainiosti esillä Rohkeassa Suomessa

matti_paakirjoitus_320x194pxlTaloudellinen Tiedotustoimisto on julkaissut Yrittäjien Rohkea Suomi -teoksen. Se on osa Rohkea Suomi -kampanjaa, joka avaa kansalaisille sitä, miten yhteiskuntamme hyvinvointi rakentuu ja mikä on yritysten rooli hyvinvoinnin luomisessa.
Teoksen sisältö on erittäin ajankohtainen. Suomalaiset valmistautuvat eduskuntavaaleihin. Kansakunta tarvitsee lainsäätäjiä, jotka pystyvät tekemään päätöksiä. Aiheeseen puuttui hiljattain presidentti Sauli Niinistö uudenvuoden puheessaan.
Yrittäjien Rohkea Suomi -kirjaan on pyydetty teksti myös ylöjärveläiseltä toimitusjohtajalta Esa Kiiveriltä, joka on luotsannut perhefirmaansa jo kunniakkaan 25 vuoden ajan.
Kiiveri on otsikoinut puheenvuoronsa kiinnostavasti. Hän lähestyy rohkeusteemaa ajatuksella ”Tuhkasta voi kohota jotain uutta ja parempaa”.
– Suomalaiset ovat menneisyydessä selättäneet liki mahdottomilta vaikuttavia vastoinkäymisiä. Meidän on jälleen tiivistettävä rivimme ja puhallettava yhteen hiileen. Suomen asia kuuluu jokaiselle kansalaiselle, Kiiveri kirjoittaa.
Kiiveri peräänkuuluttaa myös aitojen tilaisuuksien suomista uusille mahdollisuuksille. Hänen mielestään moni kannatettava idea torpataan kovin helposti mahdottomana ilman, että asiaan syvennytään.
Ylöjärveläiskirjoittaja sanoo Suomen tarvitsevan korkeatasoista koulutusta, aitoja kannustimia sekä selkeän suunnan tulevaisuuteen.
– Kuka tahansa meistä voi lähettää myönteisyyden junan eteenpäin, Kiiveri muistuttaa.
Esa Kiiverin kirjoitukseen kannattaa perehtyä. Siinä on paljon hyvää pohdintaa Ylöjärvenkin asioiden ratkaisemiseen.

Comments are closed.