Hiljattain kokonaisvaltaisen remontin kokenut Lounasravintola Vispilä tarjoaa paitsi maistuvaa lounasruokaa myös juhlapalveluita 105-paikkaisessa ravintolassaan.
Menotie 1:ssä, Tampereen Konepajojen omistamassa kiinteistössä sijaitseva lounasravintola Vispilä ei ole enää entisensä. 90-luvun vihertävät värisävyt ja kukalliset seinäboordit ovat saaneet väistyä tyylikkäiden laminaattien ja tapettien tieltä.
Hiljattain valmistunut remontti on tehnyt tilasta täysin tunnistamattoman: uusien pintojen lisäksi ravintolaa koristaa nyt uudenlainen sisustus.
– Tampereen Konepajojen Juhani Lehteä on kiittäminen remontin toteuttamisesta. Ravintolamme kaipasikin jo kasvojenkohotusta, Vispilää pyörittävä, AnMin Group Oy:n Minna Lepistö kiittelee.
Remontin myötä 105-paikkaiseksi ravintolaksi laajentunut Vispilä ei ole enää pelkkä nälkäisiä asiakkaita palveleva lounasravintola.
Uudistettu ravintola tarjoaa nyt mahtavat ja luovat puitteet erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiselle.
Eksoottinen mutta samalla rauhallinen ja siisti teollisuusympäristö tuo myös omat mausteensa tilaisuuksille.
– Tilat ovat nyt niin upeat, että täällä voi pitää esimerkiksi kokouksia ja kaikenlaisia perhejuhlia: kastejuhlia ja nimiäisiä, muistotilaisuuksia, syntymäpäiviä ja valmistujaisjuhlia, Lepistö luettelee.
Myös tilava parkkipaikka helpottaa juhlaväen paikalle saapumista.
Lepistö kehuu ravintolan olevan muunneltavissa asiakkaiden toiveiden mukaisesti.
– Remontin myötä parantunut akustiikka mahdollistaa myös monenlaisen musisoinnin.
Rehellistä kotiruokaa, monipuolinen salaattibuffet
Vispilä on uudistanut myös salaattitarjontaansa: ravintolan keskellä olevasta salaattibuffetista jokainen ruokailija saa nyt valita lautaselleen mieleisensä salaatit laajasta valikoimasta.
– Laatu, maku ja terveellisyys ovat meille sydämen asia. Seuraamme satokautta, mikä takaa vaihtuvat ja laadukkaat maut sesongin mukaan, Minna Lepistö kertoo.
Muuten ravintolan ruokalistaan ei ole puututtu. Vispilä tarjoilee edelleen rehellistä ja maukasta kotiruokaa joka arkipäivä klo 10.30–13.
– Ruoka on tuhtia ja nälkä lähtee takuulla isoltakin mieheltä.
Lounaalla on useimmiten tarjolla kolmesta neljään eri ruokavaihtoehtoa, myös keittoa.
Torstai on myös Vispilässä hernesoppa- ja pannaripäiväpäivä.
– Meillä on noin viiden viikon sykleissä kiertävä ruokalista kokin vaihtelevilla innovaatiopläjäyksillä. Esimerkiksi pitsapäivät ovat saaneet suuren suosion.
– Pitsapäivät ovat saaneet suuren suosion asiakkailtamme.