Ylöjärvelle kaksi soutumestaruutta

Takon Soutajien ylöjärveläissoutajat nappasivat kaksi Suomen mestaruutta Helsingissä järjestetyistä sisäsoudun SM-kilpailuista.
Juho-Pekka Petäjäniemi (vas.) ja Elias Haavisto juhlivat SM-kultamitalejaan Helsingissä. (Kuva: Anni Haavisto)

Vuorentaustalainen Elias Haavisto voitti alle 14-vuotiaiden poikien 1 000 metrin kilpailun ennen Keravan Urheilijoiden Kristian Rosenbladia. Rosenblad hävisi Haavistolle vajaat kaksi sekuntia. Kolmas oli Hämeenlinnan Soutajien Mikael Koskikunnas.
Niin ikään Vuorentaustassa asuva Juho-Pekka Petäjäniemi voitti puolestaan miesten kevyen sarjan. Toiseksi tullut helsinkiläisen soutuseura SMARKIN Mikko Karppinen hävisi ylöjärveläiselle reilut seitsemän sekuntia. Kolmas oli niin ikään SMARKIN Anas Ajeel.