#Taidejahti käynnistyy Itämeripäivänä – Ylöjärvellä piilotettuna kymmenen keramiikkaveistosta

#Taidejahti on kaikille avoin kulttuuritempaus, joka rantautuu 25.elokuuta samanaikaisesti kolmeen Pirkanmaalaiseen kuntaan. Tempauksessa etsitään piilotettuja Itämeri-aiheisia keramiikkaveistoksia ympäri Nokiaa, Pirkkalaa ja Ylöjärveä. Vihjeet piilopaikoista jaetaan sosiaalisessa mediassa. Löytäjä saa pitää veistoksen omanaan.
Kuvituskuva.

#Taidejahti on kaikille avoin tapahtuma, jossa kuntalaiset pääsevät etsimään keramiikkaveistoksia piiloista eri puolilta Ylöjärveä. Ylöjärvellä on piilotettuna 10 erilaista veistosta. Löytäjä saa pitää löytämänsä uniikin teoksen.

Itämeren eri lajeja kuvaavien veistosten etsintä alkaa Itämeripäivänä 25. elokuuta ja jatkuu 11. syyskuuta saakka tai niin pitkään, kun kaikki veistokset on löydetty.

Geokätköilyn tapaan piilotettujen veistosten sijainnit paljastetaan vihjeinä #Taidejahdin Instagram tilillä: @taidejahti sekä Facebook-sivulla #Taidejahti. Lisäksi sivuilta löytyy tietoa jahdissa mukana olevista Itämeren lajeista ja niiden ominaisuuksista osana ainutlaatuista ekosysteemiä.

Veistoksen löytäjää kehotetaan ottamaan teoksesta kuva ja jakamaan se Instagramissa käyttäen avainsanaa #taidejahti.

#Taidejahdin toteuttaa taiteilijatyöryhmä Toûa Heinonen ja Julia Kukkonen ja kulttuuritempauksen mahdollistaa Operaatio Pirkanmaa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön #taidejahti (@taidejahti) jakama julkaisu