Kansa viihtyi Kurun markkinoilla – Heloposki Henna ja Kurun Urhea Matti valittu – Katso kuvagalleria

Kurun Markkinat saatiin viettää lauantaina erittäin hyvässä kesäsäässä. Tapahtuma veti Kurun keskustaan hurjan määrän markkinakansaa.
Kurun keskustan kadut täyttyivät ihmisistä.

Markkinoiden alkupuolella esiintymislavalla nähtiin ja kuultiin virallisempia haastatteluita ja puheita. Hiljalleen markkinoiden kestäessä mentiin viihteellisempään suuntaan, ja tietenkin erilaiset palkitsemiset olivat kohokohtina.

Heloposki Hennaksi valittiin itäaurelainen Marjatta Sormunen-Mettälä ja Kurun Urhean Matin tittelin sai Timo Koski. Tämä oli jo 50. kerta, kun nämä kunnianimitykset jaettiin.

Yleisöä kiinnosti myös kovasti Näsijärven höyrylaivojen saapuminen Kurun Satamaan. Yleisö pääsi seuraamaan myös laivojen halostusta, jonka jälkeen komeat alukset olivat kaikkien lähemmin tutustuttavissa.

Ylä-Pirkanmaan Mobilistit toivat markkinoiden loppupuolella kansalle nähtäväksi veteraaniautoja. Autot kokoontuivat ohiajon jälkeen paloaseman edustalle.

Kaikkiaan markkinatapahtuma oli jälleen erittäin onnistunut ja myynti- tai esittelypisteitä oli kunnioitettava määrä. Kauppa kävikin kuumana koko hienon päivän ajan, ja kesäkurulaisetkin saivat pidettyä kokouksensa Kurun seuratalossa.

Ylöjärven Uutisten pisteellä jaettiin reilut parisataa paikallislehteä sekä noin 150 ilmapalloa lapsille.Lisäksi pisteellä vierailleilta saatiin lähes 60 juttuvinkkiä. Vinkkien antajien kesken arvottiin paikallislehden kesä-ämpäri, joka oli täytetty erilaisilla tuotteilla. Arvonnassa onnetar suosi kurulaista Marja-Leena Mäkistä.