Luka Sammaliston managerointi Minardi Managementille

Formula4-luokassa kisaavan Luka Sammaliston asioiden hoito siirtyy Minardi Managementille.
F4-luokassa ajava Luka Sammalisto siirtyi Minardi Managementille. (Arkistokuva)

Minardi Management julkisti ensimmäistä kauttaan F4- luokassa ajavan Sammaliston manageroinnin siirtyvän italialaisille.

– Olen erittäin iloinen saadessani aloittaa yhteistyön Lukan kanssa. Tapasimme muutama päivä sitten Imolassa ensimmäisissä F4-testeissä, ja tulin heti hyvin toimeen hänen kanssaan. Olen vakuuttunut siitä, että voimme yhdessä saavuttaa erinomaisia ​​tavoitteita, sanoo Giovanni Minardi.

– Luka on erittäin älykäs kaveri, jolla on valtava halu oppia. Huomasin heti miten omistautunut hän on tälle lajille. Hän ei jätä mitään sattuman varaan. Hän tutkii kaiken pienintä yksityiskohtaa myöten. Hänellä on erinomainen kyky oppia uudet radat erittäin nopeasti, Minardi suitsuttaa ylöjärveläiskuljettajaa.

-Tämä on ensimmäinen kauteni yksipaikkaisissa autoissa ja olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhöni Minardin kanssa. Heillä on pitkä ammattilaistausta moottoriurheilussa. Odotan innolla työskentelyä Giovanni Minardin kanssa ja uskon, että yhdessä saavutamme tavoitteemme, iloitsee Sammalisto.

Juttua päivitetty 9.4. kello 11.40: Sammalisto on tehnyt sopimuksen Minardi Managementin kanssa asioidensa hoidosta, mutta jatkaa kilpailua R-ace GP:lla. 

 

Lue myös:

Ylöjärveläinen kuljettajalahjakkuus Luka Sammalisto valloittaa nyt Formula 4 -luokkaa maailmalla

Luka Sammalisto uransa parhaaseen sijoitukseen Formula 4 -sarjan osakilpailussa

Ylöjärveläinen kuljettajalupaus siirtyy formulan rattiin – Mika Häkkinen: ”Hieno juttu, saavutus ja mahdollisuus”

11-vuotias Luka on Hamilton-fani, joka tähtää formula ykkösiin – nuoria kuskeja kiinnitetään huipputalleihin jo 13-vuotiaana