20. Elinkeinopalkinto Veljekset Mattila Oy:lle

Elinkeinopalkinnon jakaminen on vuoden kohokohta Ylöjärvellä. 20. kerran jaetun tunnustuksen sai tänä vuonna Veljekset Mattila Oy. Hallituksen puheenjohtaja Essi Sivula ja toimitusjohtaja Tero Sivula ottivat huomionosoituksen vastaan Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n ja Ylöjärven kaupungin johdolta. (Kuva: Matti Pulkkinen)
Elinkeinopalkinnon jakaminen on vuoden kohokohta Ylöjärvellä. 20. kerran jaetun tunnustuksen sai tänä vuonna Veljekset Mattila Oy. Hallituksen puheenjohtaja Essi Sivula ja toimitusjohtaja Tero Sivula ottivat huomionosoituksen vastaan Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n ja Ylöjärven kaupungin johdolta. (Kuva: Matti Pulkkinen)

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy antoi järjestyksessään 20. Ylöjärven Elinkeinopalkinnon Veljekset Mattila Oy:lle, joka täyttää tänä vuonna 66 vuotta.

Kaupungin elinkeinoyhtiö palkitsi perinteikkään paikallisen elintarvikealan yrityksen, koska se on kehittänyt poikkeuksellisen innovatiivisesti toimintaansa ja tuoteperhettään. Veljekset Mattila Oy:n valmisteet vievät vahvasti Ylöjärvi-tietoisuutta eri puolille valtakuntaa. Esimerkiksi voittoisat smokehouse-valmisruoka-annokset löytyvät peräti 1 800 päivittäistavaramyymälän valikoimista eri puolella Suomea.

– Veljekset Mattila Oy:n pitkä taival sisältää kaiken, mitä inhimillinen elämä pitää sisällään. Yritys on monen sukupolven työn tulos. Nyt se on Essi ja Tero Sivulan sekä teidän henkilökunnan ahertamisen hedelmää. Perheyrityksen runsaaseen kuuteen vuosikymmeneen mahtuu paljon asioita, jotka kertovat niin toimipaikkakunnan kuin koko suomalaisen yhteiskunnan tilasta. Suomesta ja meistä suomalaisista, Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Inga-Mari Lehti sanoi palkitsemispuheessaan.

Lehden mukaan Ylöjärvellä on paljon kiitoksen aiheita Veljekset Mattila Oy:lle ja sen tekemiselle.

– Olette olleet vakaa työllistäjä ja hyvä veronmaksaja. Teidän kellonne on kantanut pitkälle, sille metodinne ja tuotteenne sekä traditionne tunnetaan koko valtakunnassa. Veljekset Mattila Oy:n perinteisissä brändituotteissa on kulkenut aina myönteinen viesti Ylöjärvestä, Lehti kiitteli.

– Tänä päivänä, kun kiitämme ja osoitamme arvostustamme teille ja yrittämisellenne, meidän on avoimesti ja rehellisesti tarkasteltava, teemmekö kuntana kaiken mahdollisen yrittäjiemme ja yrityksiemme hyväksi. Tähän kysymykseen toivon teiltä perusteellista vastausta, Lehti vetosi.

Aikaisemmin Ylöjärven kaupungin Elinkeinopalkinnon ovat saaneet: Ylöjärven Uutiset Oy, Sukkamestarit Oy, Avant Tecno Oy, Rakennustoimisto Arkta Oy, Dynaset Oy, Kauppakeskus Elo/kauppiasyhdistys, ST-Koneistus Oy, Terttu ja Jaakko Pirtinaho, Plastiroll Oy, SIM Finland Oy, Tampereen Kovakivi Oy, Eppu Normaali, Carsport Design / Jonasson Oy, Toikkonen Oy, Tampereen Konepajat Oy, Lehtovuori Oy, Pimara Oy, LVI-Kurikka Oy sekä Autolähde Oy.

MATTI PULKKINEN