Nuoria Somettaa täyttää Valon jälleen ensi keväänä

Historian viidennen Nuoria Somettaa -tapahtuman järjestäminen polkaistiin käyntiin keskiviikkona Koulutuskeskus Valossa.

Aloituspalaverissa sovittiin suuntaviivat ensi kevään toteutukselle. Tällä kertaa Nuoria Somettaa -tapahtumassa on aiempien toimijoiden ohella vahvasti mukana myös Ylöjärven kaupungin nuorisopalvelut. Nuorisotilat pidetään kiinni tapahtumapäivänä ja toiminta keskitetään Koulutuskeskus Valoon.

Hiphop-artisti Cledos villitsi Nuoria Somettaa -tapahtuman yleisöä vuoden 2019 keväällä.

Nuoria Somettaa -tapahtuman kohderyhmänä ovat tavanomaisesti yläkoulu- ja lukioikäiset nuoret. Tapahtuma on maksuton, päihteetön ja ikärajaton. Tapahtuman järjestämisvastuussa ovat jälleen Ylöjärven lukion yrittäjyyslinjan ensimmäisen vuosiluokan oppilaat, joita on 40. Heitä tapahtuman järjestämisessä ohjaa Pirmedioiden ja Ylöjärven Uutisten tapahtumakoordinaattori Hanna-Mari Kujala yhdessä yrittäjyyslinjan opettajien kanssa.

10. huhtikuuta 2024 järjestettävässä Nuoria Somettaa -tapahtumassa on jälleen luvassa musiikkikeikkoja, erilaisia toimintapisteitä, kilpailuja, puffa ja paljon muuta. Tapahtuman sisältö ja luonne kirkastuu suunnittelun ja järjestelyjen edetessä.

Nuoria Somettaa -tapahtuma on kerännyt valoon vuosittain yli 500 nuorta. Viime keväänä tapahtuman pääesiintyjä oli räpmuusikko Ege Zulu. Aiempina kertoina tapahtumassa esiintymässä ovat olleet muiden muassa Sexmane, Cledos, Mansesteri, Blokess, Pinkku Pinsku, Feenix, Coodi, Takatienpojat, DON sekä Järrä & Koskelan J.

Nuoria Somettaa -tapahtuman järjestämisestä vastaavat Ylöjärven Uutiset, Ylöjärven lukio ja Ylöjärven kaupunki.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?