Vielä ehtii antaa palautetta keskustan ideakilpailun töistä – kilpailun tulokset julki lokakuussa

Ylöjärven keskustan ideakilpailun työt ovat nähtävillä vielä reilun parin viikon ajan 31.8.2023 asti.

Ylöjärven keskustan ideakilpailun kilpailutöitä voi tarkastella vapaasti vielä elokuun loppuun asti. Omia suosikkitöitä voi lisäksi tukea kommentoimalla niitä anonyymisti tai ”peukuttamalla” omaa suosikkia. Kilpailutyöt löytyvät osoitteesta: https://ylojarven-keskusta-entries-tietoa-cc.vercel.app/.

– Toivomme aktiivista osallistumista. Vielä on hyvin aikaa tutustua ehdotuksiin ja halutessaan kommentoida niitä, kannustaa kilpailusihteeri, sanoo arkkitehti Satu Sarjala Ylöjärven kaupungin tiedotteessa.

Keskustan ideakilpailussa on mukana yhteensä 26 työtä ja ne ovat olleet vapaasti katsottavissa kesäkuusta lähtien. Kilpailualue sijoittuu Ylöjärven ydinkeskustaan Kirkonseudulle, Kuruntien ja Asemantien varteen. Alue kattaa Leijapuiston, kaupungintalon lähialueen ja pääradan varren.

Elokuun jälkeen Ylöjärven kaupungin viranhaltijoista ja luottamushenkilöistä sekä Suomen Arkkitehtiliiton nimeämistä ammattituomareista koostuva tuomaristo arvioi kilpailutöitä. Lopulliset tulokset julkistetaan lokakuussa 2023.

Ideakilpailu käydään Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn kilpailusääntöjen mukaan.