Lasten museopäivä keskiviikkona – ohjelmassa muun muassa nukketeatteria ja satujumppaa

Lasten museopäivä järjestetään samanaikaisesti sekä Ylöjärven museolla että Kurussa. Tapahtuman ohjelmistossa on paljon lapsille suunnattua ohjelmaa.

Ylöjärven museolla ja Kurussa vietetään kaikille avointa ja ilmaista Lasten museopäivää keskiviikkona 5.7.

Ylöjärven kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämässä tapahtumassa on tarjolla lapsille suunnattua ohjelmaa, kuten nukketeatteri Hupilaisen Lumottu metsämökki -esitys, joka esitetään sekä Ylöjärven museolla kello 14 että Kurussa kello 17 Keihäslahden näyttelytalolla. Esityksen kesto on noin puoli tuntia.

Yläjärven museolla on lisäksi ohjelmassa myös satutuokioita ja askarteluhetkiä sekä alueella järjestetään myös museosuunnistus. Kurussa puolestaan ohjelmistoon kuuluu alle kouluikäisten satujumppa, satutuokio ja kädentaitopaja.

 

Ohjelma Ylöjärven museolla, Hietastentie 4

10.00 Satutuokio ja askarteluhetki

13.00 Satutuokio ja askarteluhetki

14.00 Nukketeatteri Hupilainen: Lumottu metsämökki

Lisäksi alueella on museosuunnistus sekä tarjolla mehua ja keksejä.

 

Ohjelma Kurussa, Poikeluksentie 60

10.30–11.00 Satujumppa Vänrikki Stoolin tuvalla. Jumppaan osallistutaan vanhempien kanssa, ja se on suunnattu alle kouluikäisille.

11.00–11.30 Satutuokio Vänrikki Stoolin tuvalla

12–16 Kädentaitopaja Keihäslahden näyttelytalolla. Valmistetaan pienehkö oma lelu luonnonmateriaaleista.

17.00 Nukketeatteri Hupilainen: Lumottu metsämökki

 

Saapuminen: Ylöjärven museon alueella on vain vähän pysäköintipaikkoja autolla saapuville. Lisää parkkipaikkoja löytyy Kauraslammen koulun parkkipaikalta (Tiuravuorentie 1), josta kävelymatka on n. 500 m. Bussilla Ylöjärven museolle pääsee linjalla 80 ja Kuruun linjalla 85 (aikataulut ja reittihaku: www.nysse.fi).