Ylöjärven avantouimareille ja Uplakersille avustusta Aito Säästöpankilta

Aito Säästöpankki lahjoittaa yhteensä 70 000 euroa Hyviä tekoja -äänestyksen kautta toimialueensa hyvinvointia edistäville toimijoille. Ylöjärveltä avustusta saavat Ylöjärven avantouimarit ry sekä Ylöjärven Uplakers ry.

Ylöjärven avantouimarit ry saa lahjoituksen siirretyn saunarakennuksen uudelleenrakentamiseen. Avantouimareiden toiminnan tarkoituksena on edistää ja kehittää avantouintiharrastusta ja luoda kaikille siihen hyvät mahdollisuudet.

Ylöjärven Uplakers saa avustuksen puolestaan seuran Tikanpoikarahastoon, jonka turvin mahdollisestaan vähävaraisten tai taloudellisesti haastavan tilanteen kohdanneiden perheiden harrastaminen tai harrastamisen jatkaminen.

Kaikkiaan Aito Säästöpankin järjestämään äänestykseen tuli 263 ehdotusta tukea tarvitsevasta kohteesta ja kohteet keräsivät yli 23 000 ääntä. Ehdotusten pohjalta valittiin lopulta 47 lahjoituksensaajaa.

– Paikallisten toimijoiden tukeminen Hyviä tekoja -lahjoituksin on jo vuosia jatkunut perinne. Vuoden 2023 teemaksi valitsimme taloudellisen hyvinvoinnin, ja siksi tahdoimme panostaa hyvin teoin erityisesti lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseen, Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen kertoo.

Hyviä tekoja on Säästöpankkiryhmän vuosittainen kampanja, jolla tuetaan paikallisesti esimerkiksi urheilu- ja harrasteseuroja, nuorisotoimintaa ja muuta hyvän tekemistä ympäri Suomen.

– Yhteisöllisyys, monipuolinen harrastustoiminta ja kulttuuri sekä näiden paikallinen tukeminen edesauttaa toimialueemme ja sen asukkaiden hyvinvointia, Ahonen iloitsee.