Ylöjärveläinen VIERAS julkaisi uuden pitkäsoiton – Rosoista punkkia ja rokkia

Ylöjärveläinen VIERAS on julkaissut toisen albuminsa. Uusi kymmenen kappaletta sisältävä albumi kantaa nimeä Risteys.

Itsenäisen vaihtoehtoisen musiikin sivustolla Kaaoszine.fi:ssä bändi kuvailee, että albumi sisältää rosoisia tarinoita, joista osa on henkilökohtaisempia ja osa taas yleisemmällä tasolla kirjoitettuja.

– Levyn yleissävy on kuitenkin ehdottomasti positiivinen, eikä sillä haluta lähteä ottamaan sen kummemmin kantaa asioihin. Se ei kuitenkaan ole tietoinen linjaus, mutta tuntuu mukavammalta ja haastavammalta pitäytyä välillä aiheissa ja kirjoitusasussa, joka saa inspiraationsa muustakin kuin paasaamisesta tai sormella osoittelusta, Bändi kertoo sivustolla.

Uuden albumin virallinen levynjulkistuskeikka on 17. kesäkuuta Pyynikin Aikamatkoilla Tampereella. Keikalle on vapaa pääsy. Bändin voi nähdä myös 7. heinäkuuta Tampereella Onkiniemen Ateljeessa.