Suomi moukaroi Tanskan 7-1 – Katso tiistai-illan ottelun kohokohdat kuvagalleriasta

Tiistai-illan ottelussa Suomi otti ylivoimaisen voiton vastustajastaan Tanskasta. Huomisessa puolivälierässä vastaan asettuu Kanada.

Katso kuvagalleriasta ottelun kohokohdat. (Kuvat: Sanna Hillberg)

Suomi-Tanska -ottelun alkusekunneista lähtien oli selvää kuka ottelua hallitsee. Marko Anttila iski kiekon maaliin ensimmäisessä erässä ajassa 2:39. (Kuva: Sanna Hillberg)
Atte Ohtamaa iskee Suomen johdon lukemiin 2-0 ajassa 3:31. (Kuva: Sanna Hillberg)
Ensimmäisessä erässä nähtiin muutama hyökkäys Suomenkin puolustuspäässä. Tässä Emil Larmi torjuu tanskalaisten hyökkäyksen. (Kuva: Sanna Hillberg)
Välillä kiekon kulkusuuntaa seurataan matoperspektiivistä. (Kuva: Sanna Hillberg)
Ville Pokka maalaili lukemiksi 3-0 ajassa 18:36. (Kuva: Sanna Hillberg)
Antti Suomela teki herkullisia ajoja Tanskan maalille. Tuloksena ottelusta yksi syöttöpiste. (Kuva: Sanna Hillberg)
Tanskan kapteeni Jesper Jensen pohtii mikä lääkkeeksi Suomen ylivoimalle. (Kuva: Sanna Hillberg)
Suomifanien riemua ottelun toisessa erässä. (Kuva: Sanna Hillberg)
Hannes Björninen vastasi ottelun neljännestä suomalaismaalista ja taistelee tässä aloituskiekosta Oscar Moelgaardin kanssa. (Kuva: Sanna Hillberg)
Keskittyneesti kiekkoa kuljettavan Mikko Rantasen saldo ottelusta oli yksi syöttöpiste ja hyviä yrityksiä Tanskan maalilla. (Kuva: Sanna Hillberg)
Tästä lähtee Suomen viides osuma, kun Juho Lammikko iskee kiekon George Sörensenin selän taakse ajassa 25:07. (Kuva: Sanna Hillberg)
Tanskan maalivahti George Sörensenillä piti kiirettä: hän torjui ottelussa 40 laukausta. (Kuva: Sanna Hillberg)
Huikean läpiajon päätteeksi Kasperi Kapanen laittaa kiekon maaliin. (Kuva: Sanna Hillberg)
Kiekon lisäksi maaliin sukelsi jalat edellä myös Kapanen. (Kuva: Sanna Hillberg)
Kolmannen erän alussa Ahti Oksanen on syöttää maalin. Maalintekijänä Nikolas Matinpalo. Tilanne on Suomelle 7-0. (Kuva: Sanna Hillberg)
Suomen maalista ehtii kulua 12 sekuntia, kun Tanskan Nikolaj Ehlers kaventaa loppulukemiksi 7-1. (Kuva: Sanna Hillberg)
Suomen joukkue tekee ottelun jälkeen kaukalossa kunniakierroksen kapteeninsa Marko Anttilan johdolla. (Kuva: Sanna Hillberg)
Suomen parhaana pelaajana palkittu Hannes Björninen haastateltavana ja fanien kuvattana ottelun jälkeen. (Kuva: Sanna Hillberg)